| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Ko je gleda sad večeru za 5? u Kultura i Zabava forumu; E inače nemam potrebe ovakve ispade pisat ali braćo jel ko gledo sad večeru za 5? Čovječe božji... Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 243
![]() ![]() | Ko je gleda sad večeru za 5? E inače nemam potrebe ovakve ispade pisat ali braćo jel ko gledo sad večeru za 5? Čovječe božji... Jel ko gledo, da malo kaže šta ima za reć na Marka aka Jakova ![]() ![]() ![]()
__________________ .keskin. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? To sranje ja ne mogu gledat , ali to voli moja mama. Pa ta je emisija rađena za malo starije žene. ![]()
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 243
![]() ![]() | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? A brate mili ne piše na telki "samo za babe" i nema filter neki kojim nebi mogo pogledat to ako nemam minimum od 50 godina... Bilo na telki, ja gledo telku, šta sad...šta sam trebo, promjenit na "Pivo i Sise TV" i glumit da sam kul ko ribafiš?
__________________ .keskin. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? tko je bio? koliko sam po slikama vidio, bile su aca i lana baneli, tko je još? baš me zanima kaj te droljice znaju skuhat ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? Danas sam gledala jer me zanimalo hoće li nešto pametno skuhat'. Uglavnom, Mario mi je užasan. Preserava se bezveze. Valjda misli da je duhovit, ne znam, ali nikako mu ne uspijeva. ![]() Od one Grdićke mi se riga jer se toliko prenemaže da je to strašno. Lanica...ma mislim, onaj komentar: ˝Užasno sam iscrpljena, uf. Mislim šta, skuhala je večeru za petero ljudi, strašna stvar. I tko je onaj drugi tip?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? Postaje dosadno, trebali bi malo izmjeniti koncepciju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: lana, marko, mlinaric, vecera |
« glasajte za zlikavce
|
Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

.keskin.