Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 28

Ko je gleda sad večeru za 5?

Raspravljate o temi Ko je gleda sad večeru za 5? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; E inače nemam potrebe ovakve ispade pisat ali braćo jel ko gledo sad večeru za 5? Čovječe božji... Jel ko ...

Regularni forumas Avatar od korisnika .keskin.
    Datum registracije
    16-03-07
    Poruka
    275
    Liked
    0 times

Ko je gleda sad večeru za 5?

E inače nemam potrebe ovakve ispade pisat ali braćo jel ko gledo sad večeru za 5?

Čovječe božji...

Jel ko gledo, da malo kaže šta ima za reć na Marka aka Jakova

Regularni forumas Avatar od korisnika kulenthebraco
    Datum registracije
    24-12-07
    Poruka
    147
    Liked
    0 times

Re: Ko je gleda sad večeru za 5?

To sranje ja ne mogu gledat , ali to voli moja mama. Pa ta je emisija rađena za malo starije žene.
    Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat.

Regularni forumas Avatar od korisnika .keskin.
    Datum registracije
    16-03-07
    Poruka
    275
    Liked
    0 times

A brate mili ne piše na telki "samo za babe" i nema filter neki kojim nebi mogo pogledat to ako nemam minimum od 50 godina...

Bilo na telki, ja gledo telku, šta sad...šta sam trebo, promjenit na "Pivo i Sise TV" i glumit da sam kul ko ribafiš?

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

tko je bio? koliko sam po slikama vidio, bile su aca i lana baneli, tko je još? baš me zanima kaj te droljice znaju skuhat
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

prof. Foruma Avatar od korisnika M@tej@
    Datum registracije
    22-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    1,268
    Liked
    11 times

Danas sam gledala jer me zanimalo hoće li nešto pametno skuhat'.
    Uglavnom, Mario mi je užasan. Preserava se bezveze. Valjda misli da je duhovit, ne znam, ali nikako mu ne uspijeva.
    Od one Grdićke mi se riga jer se toliko prenemaže da je to strašno.
    Lanica...ma mislim, onaj komentar: ˝Užasno sam iscrpljena, uf. Mislim šta, skuhala je večeru za petero ljudi, strašna stvar.
    I tko je onaj drugi tip?
    Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Voditellj mi je jako simpatičan..

Regularni forumas Avatar od korisnika LAMPA8
    Datum registracije
    03-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    476
    Liked
    0 times

voditelj ima dobar ukus za oblačenje.
    ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "...

Regularni forumaš Avatar od korisnika temperamentna
    Datum registracije
    22-06-07
    Starost
    25
    Poruka
    376
    Liked
    35 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Voditellj mi je jako simpatičan..
    ..slažem se!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Postaje dosadno, trebali bi malo izmjeniti koncepciju
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Meni nikad nije ni bila zanimljiva...

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku