| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Ko je gleda sad večeru za 5? u Kultura i Zabava forumu; bolji su svabe ..perfeckte dinner ili kak god..a ovaj nash voditelj je bash nije dobar..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? Pa ne znam. Ja sam isto pomislila da je to on, ali nisam dugo za njega čula, niti vidjela njegovu sliku negdje, tako da nisam sigurna. Uopće se ne mogu sjetiti kako izgleda i je li to on.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? Hvala Wamp. Valjda su njega pozvali da ga se ljudi malo podsjete jer od glazbene karijere očito ništa. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ko je gleda sad večeru za 5? totalno lose osmisljeno pogotovo ocijenjivanje.naravno da nemozes pogoditi tko sto voli.ni nisu tu da ocjenjuju ono sto vole nego ono sto je skuhano.nije li bitno kako je to osoba skuhala?ako ti nevolis neznaci da nije dobro pripremljeno.a i svi se foliraju i preseravaju ko da svi samo po restoranima jedu.strava
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: lana, marko, mlinaric, vecera |
« glasajte za zlikavce
|
Jeste gledali možda onu emisiju Provjereno danas maloprije (na novoj tv)? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

tko ga je bannao