| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? u Kultura i Zabava forumu; oj forumashi upravo sam se danas sjetio He-Mana i njegovog protivnika Skeletona Pa da odmah pokrenemo raspravu. Koji je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? oj forumashi upravo sam se danas sjetio He-Mana i njegovog protivnika Skeletona ![]() Pa da odmah pokrenemo raspravu. Koji je crtic/crtici su ostavili trag u vasem djetinjstvu? evo moje liste: naravno tu ima josh masu crtica, samo ih se nisam mogao sjetiti u trenutku pisanja posta. Nick Knatterton Jedan od nahebenijih crtica. Kombiniram hehe ![]() Pat and Mat (aka Ajeto) ovo je kultni crtic, gledat ce ga generacije na Jupiterovom satelitu Ganimed ![]() ![]() Bananaman Danko Bananko! ohh yeah ![]() ![]() La vie ovog crtica se morate sjecati, sorry nemam fotke jer ne znam pravo ime crtica. No sjecam se da se radnja dogadja u tijelu jednog djecaka. Prikazan je kao zivot svih organa, krvih stanica itd. Najmudriji je bio gospon Hipofiza btw francuska produkcijaPingu sta reci ovdje. Jedini crtic u kojem nije cenzurirano kako pingvin radi nuzdu ![]() i to skoro u svakoj epizodi. ![]() La Linea(balubalum) smijeh ![]() ![]() E sjecam se jednog nenadjebivog crtica. Bio je opako ozbiljan, vise kao neki horror i to veoma kvalitetno odradjen. Nikako da nadjem linkove. Stvarno bi se htio toga prisjetiti. Takodjer sam gledao Druunu ![]() Zapravo sex strip, ali ima i cartoon verzija ![]() Rabit nesto.. ne sjecam se imena, ali evo linka. Ovo je fakin sick. Zelio bi upoznati lika koji je ovo izproducirao. Svakako pogledati! ![]() Kod: Download here http://us.share.geocities.com/funkyguy2100/rabbitSBD.wmv GhostBusters -> ok za gledati dok si njokli Johnny Quest -> ok avanturisticki crtic, not bad Scooby Doo -> ovo je lagani smijeh danas, ali kad sam ga tek poceo gledati sa nekih 10 god bio je full ok ovo su crtici koje svatko od nas tu i tamo pogleda: ![]() i naravno South Park anyway, ti crtici su i napravljeni za starije. Mladi imaju problema sa shvacanjem
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << Zadnji Uredio Piratron : 23-04-06 u 00:36. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Gustav je meni bio zakon,Tom i Jerry,Bettie Boop,Mickey Mouse,Šiljo,ima ih puno dobrih !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Štrumpfovi (oni najstariji)
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? BIPSIĆI
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? e ljudi, dajte postajte koji screenshot... cisto da se mogu sjetiti crtica.. google je vas prijatelj ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? ![]() Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 23-04-06 u 12:36. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Zekoslav mrkva ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? He-man je meni bio jedan od prvih najdražih...pa onda ninja kornjače...štrumpfovi...onda onaj denver dinosaur, ne mogu se sjetit kako se zvao, znam da sam taj gledala svake večeri...Baltazar...nisam ni kasnije prestala gledat crtiće, kasnije su mi bili dobri cow and chicken, animaniacs...ma ima ih...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Kako se zove onaj crtić di je onaj vuk i ona ptica trkačica? Uvijek je bilo poslje zekoslava mrkve ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: crtici, koji, kultni, misljenju, vasem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 17:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.