Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? u Kultura i Zabava forumu; Evo još par iz mojeg doba (koje čini mi se nitko nije spomenuo)- Rz Brzotrz, Pero Djetlić (Woody Woodpecker), Pančo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 03:08   #101 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,860
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici?

Evo još par iz mojeg doba (koje čini mi se nitko nije spomenuo)- Rz Brzotrz, Pero Djetlić (Woody Woodpecker), Pančo i Toro (tijuana Toads), Mordillo, Krezumica (Snagglepuss), Speedy Gonzales, Korni Kornjača (Touche Turtle), 'Kerempatak', itd...

Jedino me sad muči što se ne mogu sjetiti hrpe crtića (od iste firme) koji su uvijek išli u bloku po tri četiri crtića s različitim likovima; ostali klinci su ih voljeli, meni nisu bili neš' posebno...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 03:10   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Meni u zadnjih par godina mi je bio kul onaj detektiv. Ne sjecam se kak se zvao. Onaj lik sa lulom. Pišao sam od smjeha na kombinacije koje je izvodio
ti je nick prascaton...uvijek je bilo kombiniram
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 03:17   #103 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
ma evo crtanih: stariji
Stariji?!? U moje doba su znali puštati i crtiće iz '30-ih... Sad se sjećam da je bio i neki Aligator (ne mogu se sjetiti kako se zvao), uglavnom najbolji su mi bili američki iz '50-ih i '60-ih (pa Jetsonsi, medvjed Yogi, itd).

Jbg, kumčetu sam napravio izvrnu kolekciju crtića kad sam imao flat rate (sad mi je žao što i sebi nisam napravio kopiju )- sve Tom & Jerrye, Pink Pantere, Loony Tunes.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 03:42   #104 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

a obitelj kremenko?
ona beba koja ja trejala minutu? ona bububu bu bu bububu bu...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 03:50   #105 (permalink)
Akademik Foruma

Kremenka su već spomenuli, a sad sam malo tražio po net-u i našao one crtiće koji su me 'kopkali'- Harveytoons... Ovo im je bio 'najjači lik', Baby Huey:

Kažem, meni nisu bili niš posebno, ali škvadra ih je voljela.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 08:33   #106 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,594
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
baš se sad sijetila onog drakule što je uvijke iz groba izlazio...nemogu se sijetit kako se zove
ernest
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:28   #107 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 22
Poruka: 1,946
kale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono neštokale ima ono nešto

nisam toliko upoznat sa svim crtićima,ali mislim da su to Simpsoni,ako po vama spadaju u crtiće, i Tom i Jerry
kale je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:52   #108 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Cow and chicken
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 01:59   #109 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

bipsici
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 04:09   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ernest
joj da tako je.legendaran crtić
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crtici, koji, kultni, misljenju, vasem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 99 20-11-08 18:11
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 13:54
mult-lock Kristijan Test 13 04-03-06 21:15
Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera Psihonaut Glazba 31 10-10-05 18:27
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49

Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114