| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? u Kultura i Zabava forumu; Evo još par iz mojeg doba (koje čini mi se nitko nije spomenuo)- Rz Brzotrz, Pero Djetlić (Woody Woodpecker), Pančo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Evo još par iz mojeg doba (koje čini mi se nitko nije spomenuo)- Rz Brzotrz, Pero Djetlić (Woody Woodpecker), Pančo i Toro (tijuana Toads), Mordillo, Krezumica (Snagglepuss), Speedy Gonzales, Korni Kornjača (Touche Turtle), 'Kerempatak', itd... Jedino me sad muči što se ne mogu sjetiti hrpe crtića (od iste firme) koji su uvijek išli u bloku po tri četiri crtića s različitim likovima; ostali klinci su ih voljeli, meni nisu bili neš' posebno...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Citat:
![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #103 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Citat:
U moje doba su znali puštati i crtiće iz '30-ih... Sad se sjećam da je bio i neki Aligator (ne mogu se sjetiti kako se zvao), uglavnom najbolji su mi bili američki iz '50-ih i '60-ih (pa Jetsonsi, medvjed Yogi, itd).Jbg, kumčetu sam napravio izvrnu kolekciju crtića kad sam imao flat rate (sad mi je žao što i sebi nisam napravio kopiju )- sve Tom & Jerrye, Pink Pantere, Loony Tunes.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? a obitelj kremenko? ona beba koja ja trejala minutu? ona bububu bu bu bububu bu...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Kremenka su već spomenuli, a sad sam malo tražio po net-u i našao one crtiće koji su me 'kopkali'- Harveytoons... Ovo im je bio 'najjači lik', Baby Huey:![]() Kažem, meni nisu bili niš posebno, ali škvadra ih je voljela.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtici, koji, kultni, misljenju, vasem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 18:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

Sad se sjećam da je bio i neki Aligator (ne mogu se sjetiti kako se zvao), uglavnom najbolji su mi bili američki iz '50-ih i '60-ih (pa Jetsonsi, medvjed Yogi, itd).
Ovo im je bio 'najjači lik', Baby Huey: