| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? u Kultura i Zabava forumu; Bipsići................... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #185 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? Jooj, obožavam tu pjesmicu Tom&Jerry ![]() Ptica Trkačica ![]() Krezubica ![]() Cow and Chicken ![]() Štrumpfovi ![]()
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 309
![]() | Re: Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? la linea
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #187 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? Osim onih dugometražnih od Disneya, svakako Tom & jerry ali ne od Hana i Barbere (ti su govno) nego oni od Chuck Jonesa, kao i njegovi crtići za Warner Bross. "A je to" mi je bio isto predobar.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Starter | Re: Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? DA! Nick praskaton!!! Svakako.To je legendarni crtani.Zna li neko da li ima negde download,ali da je na hrvatskom jeziku?(posto je original na nemackom,JA MISLIM) P.S. isto tako se secam svih tih crtaca sto ih spominjete..nekako mi je Ernest The Vampire prirastao srcu XD.
__________________ Crash Team Racing 4ever! |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-10-08 Lokacija: Zagraeb-Pešča
Poruka: 102
![]() | Re: Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? ma svi su legendarni...a zestoki si mi baltazar,t&j i Nick praskaton ![]() btw. jel ima igdje za skinut Nick praskatona na nasem hrvatskom jeziku ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtici, koji, kultni, misljenju, vasem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 18:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.