| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Koji su po vašem mišljenju kultni crtići? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: lucky_strike_08 To su ti oni mali čupavi što žive na drveću. Inače su ti u jednom od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Citat:
Ma joj sad kad sam slike vidjela sam se sjetila! Pa da, bila sam dosta mala al sjećam se, gledala sam ih..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? E s tim se slažem u potpunosti..jedino volim pogledat animaniacs, pa se kreveljit s njima i pjevat ispred tv-a
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 333
![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Tri najbolja, zajednički dijele prvo mjesto: - Kojot (Đuro E. Zlikovski) i ptica trkačica - Simpsoni - A je to
__________________ Mrkva čizmu! |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su po vasem misljenju kultni crtici? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtici, koji, kultni, misljenju, vasem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera | Psihonaut | Glazba | 31 | 10-10-05 18:27 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

i pjevat ispred tv-a
: