| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Koliko TV programa imate? u Kultura i Zabava forumu; evo, baš me zanima koliko ima tko TV programa ??? ja imam ova naša 4 "glavna" i još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko TV programa imate? evo, baš me zanima koliko ima tko TV programa ??? ja imam ova naša 4 "glavna" i još jedno 30 preko satelita naravno na satelitu su skoro svi na njemačkom pa mi nisu baš zanimljivi i zato gledam od tih 30 komada 90% vremena Eurosport |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko TV programa imate? ne da mi se sad brojati, satelitska mi je trenutno isključena tako da imam cca desetak programa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko TV programa imate? samo 4 osnovna još uvijek
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Lokacija: Samobor Godina: 25
Poruka: 65
![]() | Re: Koliko TV programa imate? 4 naša + svi sa Digi TV, većinom gledam 5-6 programa sa filmovima sa Digit TV + nekolicinu sportskih isto DigiTVa. Sporta ima od jutra do mraka, a i filmova isto, sasvim dovoljno. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko TV programa imate? 6
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.