Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; Gleda tko to? (RTL, nakon ponoći) Kako vam se sviđa emisija, voditeljica?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-07, 20:24   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,645
Arylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masiArylin je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Kunolovac

Gleda tko to? (RTL, nakon ponoći)

Kako vam se sviđa emisija, voditeljica?
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 12:12   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 628
omahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz mase
Re: Kunolovac

Taj kviz ili kako god se drugacije zvalo je najobicniji porez na budale kao i slicni na drugim televizijama (otv,net,nova tv). To sluzi samo za uzimanje novaca sirotinji koja misli da ce za 1-2min zaraditi nesto love.Ako je neko skeptican prema ovome sto sam napisao, neka ponekad nazove taj kviz ili neki slican pa neka nam prenese svoja iskustva ovdje.
E da,zaboravih komentar za voditeljicu: dobra p***a,al da nije dobra ne bi tamo ni bila, u opisu radnog mjesta joj je da navuce sto vise naivaca da zovu.

Zadnji Uredio omahen : 20-07-07 u 12:15.
omahen je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 17:12   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-06-07
Godina: 22
Poruka: 1
Mrs. T se izdvaja iz mase

mene voditeljica totalno iritira pogotovo ono "3,2,1 čarobna gljivo..."

e i jučer bio zadatak s ploče naći životinju čiji zbroj iznosi 5
nazove žena i kaže BIK
B - 3
I - 1
K - 2
5?

i kaže voditeljica, režija jel imamo zbroj 5, režija potvrdi i ova osvoji 400 kn - vratiti u 1. razred osnovne škole
Mrs. T je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 19:01   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Mene neki dan stara totalno iživcirala. Sjedim ja u sobi, chillam, vidi ona novu lovu i veli :"Znam ovo, daj da zovem!!!"
Ja reko svi to znaju kaj ćeš mi trošit pare s moba. Kaže daj, daj...Reko nedam zovi sa svog moba. I tak ona nazove, nije čekala ni min i pol i ode bon od 35 vipov. Kaos. Koje oni pare beru. A kad se sjetim da me je žicala da joj dam svoj mob na pretplatu
Ma čak i ak dobiš neku siću, dok platiš račun za telefon ne ostane ti ni za pivu...
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 19:55   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 19
Deno-pu se izdvaja iz mase

Još jedan super način za oduzet pare naivcima! A onih par ljudi koji i osvoje te "novce" skuže da im je taman ostalo da plate dio tel računa. Ali ko voli nek izvoli!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 20:16   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,115
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Emisija bzvz kao i ona "nova lova"...isto sr**e drugo pakovanje.

A voditeljica I'd hit it
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 22:41   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,875
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Omahen- meni se čini da je ono na Net-u, 'poštena' emisija (za razliku od ovih kojima pljačkaju)- po principu tko prvi pogodi, dobije lovu.
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 15:36   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 628
omahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz maseomahen se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Omahen- meni se čini da je ono na Net-u, 'poštena' emisija (za razliku od ovih kojima pljačkaju)- po principu tko prvi pogodi, dobije lovu.
Jednom se na net-u trazio pojam P***A, i zvali ljudi i pogadjali (paznja,patnja,paljba) ovo su samo neki koje sam slucajno zapamtio, niko nije pogodio i na kraju emisije su otkrili, rjesenje "pojma" je bilo : PANDA. Mislim da ovome nije potreban komentar.
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 15:46   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,875
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ah, dobro- izgleda da su za*ebali (događa se to i boljima, npr. Milijunaš kad su zeznuli pitanje). Ali nije k'o ovi ostali, da je prava 'navlakuša'.
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 14:07   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

[quote=Mrs. T;414788]mene voditeljica totalno iritira pogotovo ono "3,2,1 čarobna gljivo..."

heheheheheheheheh
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kunolovac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108