| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; Gleda tko to? (RTL, nakon ponoći) Kako vam se sviđa emisija, voditeljica?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Taj kviz ili kako god se drugacije zvalo je najobicniji porez na budale kao i slicni na drugim televizijama (otv,net,nova tv). To sluzi samo za uzimanje novaca sirotinji koja misli da ce za 1-2min zaraditi nesto love.Ako je neko skeptican prema ovome sto sam napisao, neka ponekad nazove taj kviz ili neki slican pa neka nam prenese svoja iskustva ovdje. E da,zaboravih komentar za voditeljicu: dobra p***a,al da nije dobra ne bi tamo ni bila, u opisu radnog mjesta joj je da navuce sto vise naivaca da zovu.
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri Zadnji Uredio omahen : 20-07-07 u 12:15. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07 Godina: 22
Poruka: 1
![]() | Re: Kunolovac mene voditeljica totalno iritira pogotovo ono "3,2,1 čarobna gljivo..." e i jučer bio zadatak s ploče naći životinju čiji zbroj iznosi 5 nazove žena i kaže BIK B - 3 I - 1 K - 2 5? i kaže voditeljica, režija jel imamo zbroj 5, režija potvrdi i ova osvoji 400 kn - vratiti u 1. razred osnovne škole |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Mene neki dan stara totalno iživcirala. Sjedim ja u sobi, chillam, vidi ona novu lovu i veli :"Znam ovo, daj da zovem!!!" Ja reko svi to znaju kaj ćeš mi trošit pare s moba. Kaže daj, daj...Reko nedam zovi sa svog moba. I tak ona nazove, nije čekala ni min i pol i ode bon od 35 vipov. Kaos. Koje oni pare beru. A kad se sjetim da me je žicala da joj dam svoj mob na pretplatu ![]() Ma čak i ak dobiš neku siću, dok platiš račun za telefon ne ostane ti ni za pivu...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 19
![]() | Re: Kunolovac Još jedan super način za oduzet pare naivcima! A onih par ljudi koji i osvoje te "novce" skuže da im je taman ostalo da plate dio tel računa. Ali ko voli nek izvoli! ![]()
__________________ I love tatoos, but not on me!? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Emisija bzvz kao i ona "nova lova"...isto sr**e drugo pakovanje. A voditeljica I'd hit it ![]()
__________________ We see it now before us, but even so we cannot read the lies between the lines. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Omahen- meni se čini da je ono na Net-u, 'poštena' emisija (za razliku od ovih kojima pljačkaju)- po principu tko prvi pogodi, dobije lovu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Jednom se na net-u trazio pojam P***A, i zvali ljudi i pogadjali (paznja,patnja,paljba) ovo su samo neki koje sam slucajno zapamtio, niko nije pogodio i na kraju emisije su otkrili, rjesenje "pojma" je bilo : PANDA. Mislim da ovome nije potreban komentar.
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Ah, dobro- izgleda da su za*ebali (događa se to i boljima, npr. Milijunaš kad su zeznuli pitanje). Ali nije k'o ovi ostali, da je prava 'navlakuša'.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.