| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; e os ti stavi taj video di je sanja utekla..???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-08
Poruka: 3
![]() | ma meni je super kunolovac...skoro svako večer ga gledam sam što nevolim zato sto je poslje ponoći i što nemogu maloljetne osobe da zovu ali inace dobro je...sam da mal ranije pocinje i 1000 puta je bolje od nove love ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac katastrofa, sranje živo, kao i nova lova i sva slična sranja - navlakuše i još je dosadno za gledat
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-07 Godina: 23
Poruka: 5
![]() | Re: Kunolovac Al barem u kunolovcu ne izmisljaju odgovore, kao u novoj lovi. Npr. u novoj lovi trazi se zbroj brojeva na slici i pise: rimski pet, 849, 2, 38, 59, 443, a rjesenje negdje oko 4000. pa dajte, molim vas. Ili (opet nova lova): stvar na slovo "k" u kuhinji - rjesenje je "kineski stapici za jelo"... |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kunolovac ma smeće nemoguće. to treba zabraniti da se pušta. kako mogu to trpjeti
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:04.