| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; da na to sam naletio jednom, prvo je bila u badicu i onda se skinula :O... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-11-07
Poruka: 43
![]() | Re: Kunolovac Nema veceg uzasa od tog, svi koji to gledaju su debili kakvih nema, stvarno moras bit lud da to nazoves, gledas one osrenje do ruzne zenske a ima tako puno boljih stvari od tog smeca na tv uvjek jer od tog je sve bolje |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,585
![]() | Re: Kunolovac inače cure večeras dijele auto opel corsu i 10.000kn pa sad vi recite kaj očete o toj emisiji...
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Svakako mi je bolja i postenija od one Nove love... U novoj lovi pokusavaju ostavit dojam da ih nitko ne zove. U kunolovcu je jasno da je to lutrija i da ces dobit vezu kad njima bude palo na pamet. Cini mi se da je ona Sanja jednom pitala reziju hoce li vise pustit koji poziv, dok se one tuke iz nove love samo deru da zasto ih nitko ne zove. A i dobre su cifre ako dobijes vezu, pa mi je skroz o.k. emisija za one koji se vole kockat.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kunolovac Iako je sranje moran priznat da mi je bolja od nove love jer bar netražu da se pogodi nešto nemoguće ili zadaci ka "zbrojite sve brojeve na slici a na slici 2 i 3, čovik kaže 5 a ona nije" i te šeme. mrzim takve emisije al ono, ima njih šta vole ![]() a još btw, najdraže mi je kad ulete "ajme jaaako dobro, jako dobar pokušaj, stvarno jako dobar pokušaj! al netočno..." ![]() ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kunolovac Citat:
jucer sam malo gledao, ona baba kaj je prva zvala je rekla broj 8 i ove je nagovorile da uzme 4 000kn... aaaaaaa, mogla je dobit auto. ![]() Kunolovac je bolji od Nove Love i od onog s OTV-a... Laka Lova (brijem da se tak zove)
__________________ My name is Bago. Mickey Bago. ©jaiopetja | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: Kunolovac Ne mogu smisliti niti Kunolovca, niti Laku lovu, niti Novu Lovu, niti Skidajmo gačice, moja srećice, niti Dajte da Vas zajebemo, niti one na satelitskim u kojima se mlade tete voditeljice skidaju sve do gačica ( to sam gledao kada sam bio napaljeni petnaestogodišnjak ) i sve tako slično i neslično, al' ak' moram pogledati, onda pogledam Sanjinog Kunolovca jer nisu onako očajni kao na Novoj TV gdje troje, eventualno četvero gledatelja u tri sada uspije dobiti nešto i zbog toga što svaki put uredno netko prekine, tj. pretpostavljam da ga režija prekine te voditeljica svojim iritantnim glasićem histerično počne po studiju urlikati: "Zaštoooo! Zaštooo! Zaštooo ste mi prekinuli?! Kaj se me bojite?! Nemoj te mi prekinuti! Nemojte imati tremu. Pa pogledajte me; ne grizem!" Tako očigledno... Ajme, strašno... ps. al' Sanjica iz Kunolovca mi je slatkica. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

A i dobre su cifre ako dobijes vezu, pa mi je skroz o.k. emisija za one koji se vole kockat.

) i sve tako slično i neslično, al' ak' moram pogledati, onda pogledam Sanjinog Kunolovca jer nisu onako očajni kao na Novoj TV gdje troje, eventualno četvero gledatelja u tri sada uspije dobiti nešto i zbog toga što svaki put uredno netko prekine, tj. pretpostavljam da ga režija prekine te voditeljica svojim iritantnim glasićem histerično počne po studiju urlikati: "Zaštoooo! Zaštooo! Zaštooo ste mi prekinuli?! Kaj se me bojite?! Nemoj te mi prekinuti! Nemojte imati tremu. Pa pogledajte me; ne grizem!"
Tako očigledno... Ajme, strašno...