| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac užas od emisije, još kad vidim one dvije nesretnice što neznaju ni pisati... da li su uopće one završile i osnovnu??? jednom kad sam gledala KL jedna od voditeljica (mislim da je bila sanja) nije znala kak se piše Jeep, ona piše ĐIP , zatim TICO-ona piše TIKO isssss de ubijte se ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 527
![]() ![]() | Re: Kunolovac haha, prejebeno, oduvijek sam sumljao da je ona "druga" gluplja malo od Lorene, vidio sam joj to u ocima...a i opcenito se vidi da slabo vodi to, Lorena se vise uzivi pa je malo zabavnije pogledat dok saltas po programima.... ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-12-07 Godina: 21
Poruka: 8
![]() | Citat:
![]() il kad se cudi ljudima kad se jave a nisu raspolozeni ![]() kak bi i bili kad s njom moraju pricat ![]() AAAAAAAAA glupaca ![]() Zadnji Uredio daidza : 10-01-08 u 19:54. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac na dsfu??? uff to sam gledal dok sam bil mladji..razbil sam si receiver..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
« RTL, HRT ili Nova TV
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.