| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kunolovac u Kultura i Zabava forumu; ha,pa ima sad neka verzija toga sranja na Z1, samo kaj tamo nisu bas nesto voditeljce........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac ma dosel sam pripit pa sam nekaj prckal (jer sam prije razbio daljinac) pa nije htio valjda presaltat a valjda se nekaj odpojilo pa sam ga samo šupil i opal je dolje i napravil buku i ne pitaj dalje...htel sam wrestling gledat mislim.. a to ona plava zenska kaj vodi?? pa se skine samo na minutu pred kraj i ima ubitachno kreshtav glas? meni je bila slatka ona plava kaj je na vivi2 vodila...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Ova na DSFu je l00da! Ali ima sisu ![]() Vivu nisam mogao gledat. Razbio bi TV da sam pokusao zadrzat dulje od 5 sekundi na tom programu. "Koja boja prevladava na slici?" i opizde crvenu. I sad kao ljudi nemru dobit. Aha, da... Sad ce i Kunolovac pocet s takvim sranjima. Ali onu Sanju treba kresnut. Zato jer je glupa pa je kitom naucit kako se pise. Jebala je Svetska ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac nemoj rech da si se napalil ![]()
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Que je sad?! Ma nisam... Ali bi je rijesio da joj pomognem ![]() Kakvi su to krelci... A i onaj majstor sto nekad broji pare s one trake. Il' nis ne vidi il' su mu brojevi i matematika smrtni neprijatelj. PA NEMRES 25 MIN. ZBRAJAT 11600kn! |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kunolovac Citat:
...sve lijepo piše i opće poznato je kako te emisije zarađuju lovu tako da samo ti viči da se ukinu takve emisije![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

...sve lijepo piše i opće poznato je kako te emisije zarađuju lovu tako da samo ti viči da se ukinu takve emisije