| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kviz - 1 protiv 100 u Kultura i Zabava forumu; šta mislite o novom kvizu meni i nije nešto. miljunaš mi je bio puno bolji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kviz - 1 protiv 100 šta mislite o novom kvizu ![]() meni i nije nešto. ![]() miljunaš mi je bio puno bolji
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 Baš obrnuto meni....... Bolji nego milijunaš......... Bolju formu kviza ima..... U ovom kvizu sreća ne igra toliku ulogu kao u milijunašu......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Kviz - 1 protiv 100 onaj lik danas je bio ok, ali nisam gledao cijelu emisiju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 Koji lik danas bio ![]() Neki dalmos, brzoplet, ali meni pregenijalan ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 20-01-08 u 23:52. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Kviz - 1 protiv 100 pa da, baš odličan ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 meni je puno bolji od milijunasa. djeluje nekako opustenije ![]() a lik je totalno dobar. drito uglavu ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz - 1 protiv 100 milijunaš mi je već bio prešao preko glave, jednostavno je već dosadio većini ljudi, jer se to već vrti neznam koliko godina a ovaj novi kviz mi je sasvim ok, fora je sistem, zanimljivo je
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 Zanimljiv je ali se bas ne osvaja nesto novaca,odnosno nisu velike svote kao u milijunasu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeda, kviz, sto, tarik filipovic |
« DigiTv
|
Terry Fator »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.