| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Kviz - 1 protiv 100 u Kultura i Zabava forumu; A kao da je netko i osvojio veliku svotu, možda dvoje ljudi 250,000 ne znam i je li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kviz - 1 protiv 100 A kao da je netko i osvojio veliku svotu, možda dvoje ljudi 250,000 ne znam i je li itko osvojio 500,000 i samo jedna koja je osvojila 1,000,000 kn zbog toga mi je ovaj kviz predobar super dinamičan i onak tjera da voditelj ne priča puno, a ne u "Miljunašu" više je Tarik govorio nego netko drugi i još je ponekad nastajala ona neugodna tišina a ovo je i malo opuštenije!!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 dobar je kviz...zanimljiviji i dinamičniji od milijunaša...nema čekanja 10min na jednom pitanju, nema jokera...ono što znaš znaš, a kad ne znaš ideš doma...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 53
![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 Milijunaš je se dugo prikazivao i već je dosadio, tako da je ova promjena dobro došla. Ovaj kviz mi je odličan, zanimljiv je i dinamičniji od milijunaša. Tarik je bolji u ovom izdanju ![]()
__________________ Mea virtute me involvo |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: Kviz - 1 protiv 100 nakon gledanja par emisija mogu reći da mi je dosta bolji nego milijunaš iz prostog razloga kaj moraš dosta toga znati a sreča je u drugom planu
__________________ nije život jedna deva |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeda, kviz, sto, tarik filipovic |
« DigiTv
|
Terry Fator »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.

29 49.....