| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi kvizovi na telki u Kultura i Zabava forumu; Zanima me....od svih mogucih kivzova koji su se prikazilavil na rtl,hrtu i novoj....koji vam je bio najbolji..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | kvizovi na telki Zanima me....od svih mogucih kivzova koji su se prikazilavil na rtl,hrtu i novoj....koji vam je bio najbolji..ono....kojeg si uvjek volio tu i tamo pogledat... ja sam uvjek volio gledat Upitnik i jackpot... EDIT:btw. jel se itko mozda sjeca onog kviza sa rtla "Vetto"?
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kvizovi na telki upitnik je bio super....volim kviskoteku.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: kvizovi na telki Meni je Kviskoteka zakon...volio sam si pogledat i Brojke i slova a i Karika mi nije loša....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: kvizovi na telki Vetto je bio katastrofa ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 127
![]() | Re: kvizovi na telki Milijunaš je već totalno isfuran... Upitnika se baš i ne sjećam,al najbolji kvizovi su mi definitivno kultna KVISKOTEKA i NAJSLABIJA KARIKA.Super su! Danas je veliko superfinale Kviskoteke,obavezno za pogledati... Pauletić je zakooooon!
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kviz, telka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.