Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Max TV ? u Kultura i Zabava forumu; ..evo zanimaju me vaša iskustva pošto se mislim da potpišem ugovor po akciji od 1 kn.. dali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-08, 21:01   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,384
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Max TV ?

..evo zanimaju me vaša iskustva pošto se mislim da potpišem ugovor po akciji od 1 kn..
dali se isplati,koji programi su najviše zastupljeni itd..
btw.nisam zna di otvoriti ovu temu pa sam valjda pogodio
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:27   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,112
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat
Re: Max TV ?

imam, dobro je.
trial period 3 mjeseca. nakon tog odlučiješ koju ćeš pretplatu. ako nećeš, vraćaš uređaj i sve 5.
neloše.
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:41   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
ako nećeš, vraćaš uređaj i sve 5
neloše.
može se nakon 3 miseca vratiti
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:45   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,903
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Evo ti savjet:ako ne zelis uzeti max-tv nakon ta tri mjeseca pozuri da vratis uredjaj jer oni mustre automatski produlje ugovor na dvije godine bez tvoga pitanja

Po meni se isplati uzeti-ako te zanimaju strani programi

Dosta su zastupljeni programi s zivotinjama tipa Nat Geo,Nat Geo Wild,Animal Planet...pa imas onda razne edukativne programe tipa Discovery,Doq...Imas neki muzickih programa tipa Mtv,ali nisu nista posebno...Od sporta imas onaj sport klub,eurosport 1 i 2,Nasn...Imas nekoliko beskorisnih programa po mome misljenju za filmove...imas kanale s crtanima tipa Jetix,Cartoon Network i ono sto je najbitnije imas PLAYBOY Tv
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:45   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,112
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

pojedinosti imaš na t portalu
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 21:52   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
Evo ti savjet:ako ne zelis uzeti max-tv nakon ta tri mjeseca pozuri da vratis uredjaj jer oni mustre automatski produlje ugovor na dvije godine bez tvoga pitanja

Po meni se isplati uzeti-ako te zanimaju strani programi

Dosta su zastupljeni programi s zivotinjama tipa Nat Geo,Nat Geo Wild,Animal Planet...pa imas onda razne edukativne programe tipa Discovery,Doq...Imas neki muzickih programa tipa Mtv,ali nisu nista posebno...Od sporta imas onaj sport klub,eurosport 1 i 2,Nasn...Imas nekoliko beskorisnih programa po mome misljenju za filmove...imas kanale s crtanima tipa Jetix,Cartoon Network i ono sto je najbitnije imas PLAYBOY Tv

neznam koliko se isplati radi filmova i ima li novijih naslova iz ponude?
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 07:45   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,500
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Da, imaš i starijih i novijih naslova, sveukupno oko 1000 filmova pa mislim da se s te strane nemoraš brinit, plus još programi na kojima imaš stalno filmova, serija, dokumentaraca,...
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 12:24   #8 (permalink)
Akademik Foruma

mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Gledaj Max tv ima dobre i lose strane...Videoteka ima raznog izbora i stalno dolaze novi filmovi...jedini problem je sto ponekad dolazi do blokiranja i zamrzavanja slike
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 23:08   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,446
Dunga_burek je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
Gledaj Max tv ima dobre i lose strane...Videoteka ima raznog izbora i stalno dolaze novi filmovi...jedini problem je sto ponekad dolazi do blokiranja i zamrzavanja slike

to ti je više zbog ovih vodiča u tvojoj ulici, nije njihova krivnja

znam iz iskustva.

inače mi je MAX tv jeben, jer mi je slika Nove TV i HTV1
Dunga_burek je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 10:35   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Ma ne pricaj gluposti,ja sam ih zvao i pitao oko tog zamrzavanja...oni su sami priznali da je to njihov problem i da se radi na tome
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114