| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Max TV ? u Kultura i Zabava forumu; ..evo zanimaju me vaša iskustva pošto se mislim da potpišem ugovor po akciji od 1 kn.. dali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Max TV ? ..evo zanimaju me vaša iskustva pošto se mislim da potpišem ugovor po akciji od 1 kn.. dali se isplati,koji programi su najviše zastupljeni itd.. btw.nisam zna di otvoriti ovu temu pa sam valjda pogodio ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,903
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV ? Evo ti savjet:ako ne zelis uzeti max-tv nakon ta tri mjeseca pozuri da vratis uredjaj jer oni mustre automatski produlje ugovor na dvije godine bez tvoga pitanja Po meni se isplati uzeti-ako te zanimaju strani programi Dosta su zastupljeni programi s zivotinjama tipa Nat Geo,Nat Geo Wild,Animal Planet...pa imas onda razne edukativne programe tipa Discovery,Doq...Imas neki muzickih programa tipa Mtv,ali nisu nista posebno...Od sporta imas onaj sport klub,eurosport 1 i 2,Nasn...Imas nekoliko beskorisnih programa po mome misljenju za filmove...imas kanale s crtanima tipa Jetix,Cartoon Network i ono sto je najbitnije imas PLAYBOY Tv
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV ? Citat:
neznam koliko se isplati radi filmova i ima li novijih naslova iz ponude? | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV ? Da, imaš i starijih i novijih naslova, sveukupno oko 1000 filmova pa mislim da se s te strane nemoraš brinit, plus još programi na kojima imaš stalno filmova, serija, dokumentaraca,...
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV ? Gledaj Max tv ima dobre i lose strane...Videoteka ima raznog izbora i stalno dolaze novi filmovi...jedini problem je sto ponekad dolazi do blokiranja i zamrzavanja slike
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,446
![]() | Re: Max TV ? Citat:
to ti je više zbog ovih vodiča u tvojoj ulici, nije njihova krivnja znam iz iskustva. inače mi je MAX tv jeben, jer mi je slika Nove TV i HTV1 ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Max TV ? Ma ne pricaj gluposti,ja sam ih zvao i pitao oko tog zamrzavanja...oni su sami priznali da je to njihov problem i da se radi na tome
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.