imam, dobro je.
trial period 3 mjeseca. nakon tog odlučiješ koju ćeš pretplatu. ako nećeš, vraćaš uređaj i sve 5.
neloše.
Raspravljate o temi Max TV ? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ..evo zanimaju me vaša iskustva pošto se mislim da potpišem ugovor po akciji od 1 kn.. dali se isplati,koji programi ...
imam, dobro je.
trial period 3 mjeseca. nakon tog odlučiješ koju ćeš pretplatu. ako nećeš, vraćaš uređaj i sve 5.
neloše.
Evo ti savjet:ako ne zelis uzeti max-tv nakon ta tri mjeseca pozuri da vratis uredjaj jer oni mustre automatski produlje ugovor na dvije godine bez tvoga pitanja
Po meni se isplati uzeti-ako te zanimaju strani programi
Dosta su zastupljeni programi s zivotinjama tipa Nat Geo,Nat Geo Wild,Animal Planet...pa imas onda razne edukativne programe tipa Discovery,Doq...Imas neki muzickih programa tipa Mtv,ali nisu nista posebno...Od sporta imas onaj sport klub,eurosport 1 i 2,Nasn...Imas nekoliko beskorisnih programa po mome misljenju za filmove...imas kanale s crtanima tipa Jetix,Cartoon Network i ono sto je najbitnije imas PLAYBOY Tv
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
pojedinosti imaš na t portalu
Da, imaš i starijih i novijih naslova, sveukupno oko 1000 filmova pa mislim da se s te strane nemoraš brinit, plus još programi na kojima imaš stalno filmova, serija, dokumentaraca,...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Gledaj Max tv ima dobre i lose strane...Videoteka ima raznog izbora i stalno dolaze novi filmovi...jedini problem je sto ponekad dolazi do blokiranja i zamrzavanja slike
Ma ne pricaj gluposti,ja sam ih zvao i pitao oko tog zamrzavanja...oni su sami priznali da je to njihov problem i da se radi na tome