| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi "Mućke" - hrvatska verzija u Kultura i Zabava forumu; Uskoro kreće snimanje legendarnih "Mućki", ali u hrvatskoj verziji. Šta vi mislite o tom?? Ja vjerujem da da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | "Mućke" - hrvatska verzija Uskoro kreće snimanje legendarnih "Mućki", ali u hrvatskoj verziji. Šta vi mislite o tom?? Ja vjerujem da da bi opet mogli biti razočarani. Hrvatske "Mućke" uskoro Sarajevski glumac i redatelj s ljubljanskom adresom Branko Đurić Đuro otkupio je prava za seriju Mućke. Del Boya i Rodneyja Trottera u hrvatskoj će verziji tumačiti Ozren Grabarić (28) iz Gavelle i mladi zagrebački glumac Luka Petrušić (26). U ulozi djedice Trottera naći će se legendarni šibenski glumac Špiro Guberina, javlja Jutarnji list. Glumačka ekipa za našu inačicu “Mućki” tek se sastavlja, a snimanje u Ljubljani privodi se kraju. Prva epizoda slovenske verzije pod nazivom “Brat bratu” emitirat će se na slovenskoj televiziji u ponedjeljak, a u manjoj ulozi nastupit će i naša pjevačica Danijela Martinović, koja će igrati konobaricu Mojcu. Snimanje hrvatske verzije trebalo bi početi oko Nove godine. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: "Mućke" - hrvatska verzija Mislim da nitko na ovom svijetu ne može napraviti išta slično orginalu. Tko će skinut Dela i Rodney-a? Eventualno da probaju napravit mućke u svezi privatizacije. ![]()
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() | Re: "Mućke" - hrvatska verzija Nemoguća misija. Mućke su bile i jesu nešto posebno, svaki pokušaj nečeg sličnog, pogotovo s naše strane bio bi zločin. (Očigledan primjer: hrvatske bračne vode )
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: "Mućke" - hrvatska verzija ma kakve gluposti ajmo sad sve kopirati,šta smo izgubili smisao za humor pa krademo drugima? pa naravno da se sve te serije neće moči kopirati nebi to nitko mogao ![]()
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Mućke" - hrvatska verzija takvo misljenje imam o tome NEMOGUCE je kopirati jednu od najboljih humorističnih serija svih vremena pogotovo u hrvatskom izdanju ![]() grozno, na sto oni trose novce
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-12-07 Lokacija: Ri Godina: 18
Poruka: 111
![]() | Re: "Mućke" - hrvatska verzija Nisu normalni. Pa unakazili su vec i Bracne vode i legendarnu pojavu Ala Bundy-a..... Sta ih nije sram petljat se u jednu od najboljih humor. serija ako ne i najbolju.... ![]()
__________________ ponekad sam p'jan do uha nasmijan... apsinthy |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 922
![]() | Re: "Mućke" - hrvatska verzija NEEEEEEEEEEE ![]() Niko nemre zamjenit Dela i Rodneya ![]()
__________________ Renault F1 Team ...to možda nebudeš pročitao u knjigama,to buraz možda nebuš gledao u kinima al vjeruj mi kad ponos grada mog čuješ na tribinama znaj dragi bog da nema kluba do Dinama... |
| | |
![]() |
| Tagovi: serije |
« Nova Lova
|
Nightmare stage »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

)