Mislim da nitko na ovom svijetu ne može napraviti išta slično orginalu. Tko će skinut Dela i Rodney-a?
Eventualno da probaju napravit mućke u svezi privatizacije.![]()
Raspravljate o temi "Mućke" - hrvatska verzija u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Uskoro kreće snimanje legendarnih "Mućki", ali u hrvatskoj verziji. Šta vi mislite o tom?? Ja vjerujem da da bi opet ...
Mislim da nitko na ovom svijetu ne može napraviti išta slično orginalu. Tko će skinut Dela i Rodney-a?
Eventualno da probaju napravit mućke u svezi privatizacije.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Nemoguća misija.
Mućke su bile i jesu nešto posebno, svaki pokušaj nečeg sličnog, pogotovo s naše strane bio bi zločin. (Očigledan primjer: hrvatske bračne vode)
ma kakve gluposti ajmo sad sve kopirati,šta smo izgubili smisao za humor pa krademo drugima? pa naravno da se sve te serije neće moči kopiratinebi to nitko mogao
![]()
Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takvo misljenje imam o tome
NEMOGUCE je kopirati jednu od najboljih humorističnih serija svih vremena pogotovo u hrvatskom izdanju
grozno, na sto oni trose novce
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Nisu normalni. Pa unakazili su vec i Bracne vode i legendarnu pojavu Ala Bundy-a..... Sta ih nije sram petljat se u jednu od najboljih humor. serija ako ne i najbolju....![]()
![]()
NEEEEEEEEEEE
Niko nemre zamjenit Dela i Rodneya![]()
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
“Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounding yourself with assholes.”
ja to neću gledat samo zato da mi ne zgade mućke