Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) u Kultura i Zabava forumu; K'o i velika većina emisija naše produkcije ovo je žešće sranje. Samo pogledaš ekipu koja glumi, sve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-08-07, 12:22   #11 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,527
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?)

K'o i velika većina emisija naše produkcije ovo je žešće sranje. Samo pogledaš ekipu koja glumi, sve podgrijani leševi s jadnim forama koji su prepričani već X puta u X sličnih debilnih emisija...

Ono, Edo Vujić, Pišta, Žarko Potočnjak, Ivica Zadro i kao šećer na šlagu ona Nives Ivanković

Ako me takva sranja budu zabavljala kad budem u toj kategoriji 60+ onda ću si drage volje sam skratit muke..

Katastrofa.. A tek gosti koji dolaze tamo kao pjevat ...Milo Vasić, Vuco, Mate Bulić. Baš emisija za njih. Čoban ćeera ooovčiceeee
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 14:45   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 23:58   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-07-07
Godina: 17
Poruka: 69
Lieutenant se izdvaja iz mase

Užas od fora, znam šta će reć prije neg završi kao npr "Bio sam u kazalištu..., jedan lik je pao sa balkona, svi su se smijali osim mene" onda ga svi začuđeno pitaju zašto, on: "Ja sam bio taj čovjek", sere mi se od tog
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 00:26   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Ma da imaju stvarno previse prozvakanih fora, no ipak, uspio sam se nekad i nasmijat ...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 09:01   #15 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

da fore sam manje vise uvijek negdje vec vidio, cuo, procitao

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 09:32   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,285
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
K'o i velika većina emisija naše produkcije ovo je žešće sranje. Samo pogledaš ekipu koja glumi, sve podgrijani leševi s jadnim forama koji su prepričani već X puta u X sličnih debilnih emisija...

Ono, Edo Vujić, Pišta, Žarko Potočnjak, Ivica Zadro i kao šećer na šlagu ona Nives Ivanković

Ako me takva sranja budu zabavljala kad budem u toj kategoriji 60+ onda ću si drage volje sam skratit muke..

Katastrofa.. A tek gosti koji dolaze tamo kao pjevat ...Milo Vasić, Vuco, Mate Bulić. Baš emisija za njih. Čoban ćeera ooovčiceeee

Dobro i kažeš. Sve je to istina.
speki576 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 10:16   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,354
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Emisija je u globalu loša kao i sve naše emisije tvz. zabavnoga karaktera, ali da se nekad i pogledati
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 20:01   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 2
MojGlas se izdvaja iz mase
Talking

Ljudi šta blatite NAD LIPOM #% emisija je bolja od svih vas a miki je stvarno cool... vi ste sigurno ljubomorni na sve zvjezde jer su popularni i mislite da su jadni!!!!!!!! Vidi se tu ko je jadan!!!!!!
Ne snosim krivnju samo da vas mogu bi odma!!!!!!!

Jooooooooooooooooj moji ljudi kud ste vi otišli... Ali muutavo... a vaši kommentari... baaah sramota.... Jadni vaši roditelji kog su odgojili... Budite malo pristojni jer nećete u životu uspijeti bez pristojnosti.... Ali pucam od smijeha na vaše komentare.... to je sve vaš mali maleni jedva vidljivi mozgić smislio jelda... e pa da naravno.... Šteta što je vaš mozak ( ili da kažem vaše ništa u glavi ) jadno..... kak ste pali na dupe od iznenađenja... ako neće niko drugi oću ja!

postoji jedan problemčić.... U VAŠOJ GLAAVI HEHEHEHE!!!!

Zadnji Uredio daidza : 05-09-07 u 20:10.
MojGlas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 20:08   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,349
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

De pucaj si u glavu... koji ti je?
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 22:01   #20 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,839
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

tuga i jad
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jel, lipom, nad, netko, trazio

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114