| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: MojGlas Ljudi šta blatite NAD LIPOM #% emisija je bolja od svih vas a miki je stvarno cool... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 25
![]() | Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) Vrhunac je ona reklama kad Sliniša Svilan zove na telefon jadnog Zadru i govori mu da mora puštat svake nedjelje najbolje od emisija NAD LIPOM 35?! Najbolje ![]()
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) ili najmanje loše? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) To je najjadnija emisija. Nju bi trebalo zakonom zabraniti. Fore su im kako da ih priča retardirana spužva.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) bio je vjerovali ili ne cura je bila zgodna .ni ja nemogu vjerovati da su sve prikazali bez cenzure
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: nad lipom 35 (jel' me netko tražio?) nemož tu seriju gledat dubokoumno onako... ..napuši se i opusti mozak! bez kritike i predrasuda... skeč za skeč.. smjeh ništa više! i kajje u tome loše? znam ja.. dok je red muzike.. to je loše ![]() pišta i onaj 'panker' kik ess XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jel, lipom, nad, netko, trazio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

bi odma!!!!!!!
sramota.... Jadni vaši roditelji kog su odgojili... Budite malo pristojni jer nećete u životu uspijeti bez pristojnosti.... Ali pucam od smijeha na vaše komentare.... 

DRINK OR DIE! 
Grijesiti je ljudski ...