a ono..izmedzhu najbolje i najloshije reklame su jako male nijanse...kaj je nekome super drugome se gadi
Raspravljate o temi Najbolje TV reklame u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Nisam nasla ovu temu, ako postoji, slobodno premjestite.. Do sada, meni najsmjesnija reklama...
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
a ono..izmedzhu najbolje i najloshije reklame su jako male nijanse...kaj je nekome super drugome se gadi
All in all you're just another brick in the wall......
Evo meni par smiješnih reklama
Ova je luda!
o.t.lijepa tema![]()
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Ne otvaraju mi se te vaše pa ako ponovim neku, ispričavam se.
Od posljednjih koje su mi se svidjele, najbolje su Heinekenova u frižideru, Goodyearova s ježom i Whiskasova s mačićem ("Tu nije... Nije ni tu... Tu si!").![]()
Potpisi su za budale.
Ta reklama "Tu si!" je nešto najslađe što se ikad pojavilo na tv-u.
Ante i Darinka su mi smiješni.
Eh, meni je slađa bila ona prošla, s nešto starijom macom (nije bila toliko trapava) koja njuškicom gura tipa što spava u krevetu.
Potpisi su za budale.
I ta je isto preslatka, ali ovoj su dodali dječji glasić pa mi je valjda zato toliko draga. Jednostavno se raznježim svaki put.
Eh da, "Dolina liža" s vremenom mi je postala šarmantna, prije sam je držao neukusnom (reklamu, ne čokoladu).
Na sve se čovjek navikne, valjda. Pa i na Colonijine uratke, nakon što ih čovjeku puste pedeseti put toga dana.
Potpisi su za budale.
čkomi i liži![]()