| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najiritantniji voditelj u HR u Kultura i Zabava forumu; Tko je po Vama najiritantniji voditelju Hrvatskoj. Koa stvarno nemožete podnijeti i najradije biste izvadili iz džepa AK-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Najiritantniji voditelj u HR Tko je po Vama najiritantniji voditelju Hrvatskoj. Koa stvarno nemožete podnijeti i najradije biste izvadili iz džepa AK-47 i propucali ga. ov Po meni top 5 najiritantnijih voditelja: 1.Nenad Hervatin ov 2.Luka Bulić :jaooooo 3.Šuka 4.Joško Lokas 5.Mirko Fodor :rofl |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najiritantniji voditelj u HR Ivana Plehinger (il' kak se vec pise) ov Onaj tip sto vodi huga (ne znam kak se zove) ovI Tironi me zivcira... A onaj tip sto vodi Veto ov Svi su oni jadni! i treba ih sve ov
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Re: Najiritantniji voditelj u HR Citat:
ov kako volim ovaj smajl. he he. Trebali su Renatu Sopek za svaku emisiju na telki. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Najiritantniji voditelj u HR oliver mlakar,mirko fodor
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: najiritantniji, voditelj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

ov