| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana u Kultura i Zabava forumu; Koja vam je? Renata Sopek i onaj Sladojev sa nove extremno me iritiraju...cak Sladojev vise od ove kravetine...frajer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana Koja vam je? Renata Sopek i onaj Sladojev sa nove extremno me iritiraju...cak Sladojev vise od ove kravetine...frajer pojma nema o cemu prica...ja sma ovo procito na internetu, pa i cuo sam (od onih na internetu, dakle opet je procitao) bbablabla..iskustvo decko, iskustva malo...nis a?! Raspitat se kod strucnih ljudi, nabavit literaturu, povijest sporta...malo pravila, ovo ono, rezultati.... nista, ali ama bas nista...jad i bjeda! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | lol on je milina naprema onom majmunu sa OTV-a kad je bio prijenos onog zadnjeg ultimate figta u otv domu il di vec... ajme meni... frajer je zakljuci da je GILJOTINA cilj u ultimate fightu.. meč zavrsi jer je frajer nakautirao frajera, a tip komentira..i da...evo zavrsio je mec...nazalost vec drugu borbu nismo vidjeli giljotinu hahhaha a ja se trgam doma ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | ja ne smijem više ni spomenuti renatu jer sam već jednom bila kamenovana što sam rekla svoje mišljenje o njoj Ali eto reći ću da mi Boris Mirković ide na živce i ona cura što je s njim vodila BB, ali ne znam kako se zove ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekrana, najgluplja, najretardiranija, osoba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

eace