| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana u Kultura i Zabava forumu; pa masa je favorita za ovu temu.. renata sopek,mislav bago,antonija šola (ako je to ona iz bb kuće,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana pa masa je favorita za ovu temu.. renata sopek,mislav bago,antonija šola (ako je to ona iz bb kuće,iam je komad),zuhra mi je odvratan ko i njegov humor,danijela trbović mi je favorit,boris mirković,božo sušec nepristrani novinar.. saša kopljar di njega zaboravi,mirjana hrga u kompletu s njim.. ma ima ih kamion s prikolicom..
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana danijel delale, mia kovačić, vanja halilović, antonija blaće, ana brdarić....
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana Koliko ih samo ima: Mirjana Hrga, Božo Šusec( nepristrani novinar), Renata Sopek, Antonija Šola, Mislav Bago, Hloverka Novak Srzić (najjača mi je kad počne upadati ljudima u riječ i ne da dovršiti rečenicu...)....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana milorad mića dušanović.....vaterpolo...tenis..........sušec.....prašičko na formuli.....vrištanje...ideee koldaaaaard...a 8. je....jao....ma ima ih puna kita
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana Alka Vuica me definitivno najvise zivcira od svih, nemogu vjerovati da ju netko placa da ona trkeljanja na red carpetu, jos i onaj uvod sa onim njezinim mijauuu, agrrrr lud sam na to.... Evo o cemu pricam, jednostavno nacin na koji govori i ponasanje totalno zivcira...
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... Zadnji Uredio EvilM@ster : 11-10-07 u 18:22. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-10-07 Lokacija: Slatina Godina: 22
Poruka: 19
![]() | Re: Najretardiranija, najgluplja osoba sa TV ekrana a to si u pravu,ja neznam koji klinac ona izvodi u tom svom prilogu,tak može svaka baba srat po drugima,nešt kao pametno. ta njena prenemaganja nemože trpit ni onaj njen pas koji u svakom prilogu umire od tolkih provala njenih.
__________________ a potpis ko potpis |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekrana, najgluplja, najretardiranija, osoba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

a