| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najslabija karika u Kultura i Zabava forumu; Inače ovo ne gledam al danas sam slučajno gledo. Koja komedija. Pita ova "Ako vodu u plinovitom agregatnom stanju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Najslabija karika Inače ovo ne gledam al danas sam slučajno gledo. Koja komedija. Pita ova "Ako vodu u plinovitom agregatnom stanju nazivamo para, kako se naziva voda kada je u krutom stanju?" A ova bubne: "Kamen!" E ja sam se trgo pola sata ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Citat:
![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Koji su to biseri fakat se dobro nasmijem ! Uvjek gledam kad stignem ! - Koja marka automobila ima plavo bijeli propeler na znaku ? - Kaže ženska wolkswagen, -Pri kopanju kojeg '' umjetnog kanala '' je poginulo najviše ljudi ? - Kaže LA MANCHE !!!
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: karika, najslabija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.

: