| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najslabija karika u Kultura i Zabava forumu; pita tipa, tko je rezirao film Zivot je lijep, a on kaze Mussolini... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Najslabija karika Citat:
E mislim stvarnoooooo ![]()
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 20-01-06 Lokacija: zg
Poruka: 34
![]() | Re: Najslabija karika joj ma to je isto smijalica neki da baš gledam i danijela postavi neko pitanje (neznam točno kako je išlo) *grci su napravili drvenu životinju s kojom su ušli u troju ,kako se zove ta životinja?* žena odovara pinokio ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Najslabija karika Odakle samo izvlace te odgovore ... bilo bi bolje da kazu Dalje nego se sramotiti na telki !
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06
Poruka: 200
![]() | Re: Najslabija karika Citat:
Inače bolji kviz od Milijunaša. | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| -PIMPTATICA- | Re: Najslabija karika Citat:
![]()
__________________ ---ex moderator--- | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Najslabija karika ..u showu gde sam ja nastupal....pita danijela: sto se mjeri zivinim barometrom...gospodja odgovara...pa ziva ???!!!!....lolcina bolcina....za vasu informaciju....Hook je pobjedil i uzel perje......dobroooooo???? ![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Purger | Re: Najslabija karika Citat:
![]() btw. čestitke na pobjedi....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: karika, najslabija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

---ex moderator---