| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najslabija karika u Kultura i Zabava forumu; Danijela: Koja je najduža stranica pravokutnog trokuta? Lik odgovara: Hipofiza!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 23
Poruka: 258
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najslabija karika Citat:
| |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najslabija karika Ima previše bisera u Karici, ali sam se nedavno nasmijao kad je Danijela pitala koliko ima pravih kuteva u pravokutnom trokutu, a ženska nakon kraćeg razmišljanja (valjda je brojala u sebi), kaže: četiri. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter | Re: Najslabija karika Hahaha, ne pratim uopšte, al' mi je Danijela Trbović legenda! Kako šuka ljudima, hahahaha. I podsjeća me na vampiricu jako. ![]()
__________________ So I sit still in my room, today, Winter's here in summer's season, Shall I say I was wrong, if I'm right Farewell to my last hope |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 7
![]() | Re: Najslabija karika a prije par mjeseci stariji tip rastura cijelu emisiju, ono, dečko ima 50 g., živi s mamom i nema ženu, cijeli život rješava križaljke i dođe on u finale, ova ga pita "poznati rock hit CALIFORNICATION je skladala koja kalifornijska rock grupa?" A ovaj: KALIRORNIJA BLUZ !! kk I OSTANE BEZ KUNE.. ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Najslabija karika Citat:
ali znaju ljudi i njoj spusti pravo...Bio je par puta jedan momak s dugom kosom, Emir se zvao ja mislim, iz Splita... Ona ga krene zajebavat, a on je hladno odjebe...
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: karika, najslabija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.