| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najveća legenda iz Nightmare Stagea je... u Kultura i Zabava forumu; Meni je ŠEVA... |
| Vidi Rezultate Anketa: največa legenda u nightmare stage je | |||
| Braco Cigan | | 2 | 4.17% |
| Cezar | | 0 | 0% |
| Đumbo | | 0 | 0% |
| Jaran | | 10 | 20.83% |
| Lucky | | 5 | 10.42% |
| Malnar | | 1 | 2.08% |
| Remzo | | 1 | 2.08% |
| Slađa | | 3 | 6.25% |
| Stankec | | 1 | 2.08% |
| Ševa | | 25 | 52.08% |
| Glasači: 48. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: NAJVEČA LEGENDA IZ NIGHTMARE STAGEA JE... Hhahah koja anketa. Teško mi se odlučit trebao si stavit da se može više odabrat ![]() Al ajde i ja ću Ševu odabrat ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: NAJVEČA LEGENDA IZ NIGHTMARE STAGEA JE... 100% za ševu vidim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJVEČA LEGENDA IZ NIGHTMARE STAGEA JE... Braco i Jajan, odmah poslije Đibe... btw. gdje je Đibo i onaj filozof iz "misli 21. stoljeća"??? ![]() A i Laki je nenadjebiv...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJVEČA LEGENDA IZ NIGHTMARE STAGEA JE... a neznam svi su okej mi.. i đumbo nije đumbo nego jumbo.. al kaj je da je meni je darkec nenadjebiv..ono kad je psoval isusa i majku i sve zivo i nezivo malnaru..i trebash biti lik da prodas kravu da kupish periiku i da ochesh preć u srbe jer su pošteniji al kravu.. a i sheva..mm da.. de ovo spoji stisnul sam edit al ono..
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
![]() |
| Tagovi: legenda, najveca, nightmare, stagea |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.