| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Najzgodnija RTL-ova voditeljica u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Phoenix Tatjana Jurić definitivno.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najzgodnija RTL-ova voditeljica? | |||
| Tatjana Jurić | | 85 | 37.78% |
| Vanja Halilović | | 18 | 8.00% |
| Antonija Stupar | | 49 | 21.78% |
| Tanja Tomić | | 10 | 4.44% |
| Renata Sopek | | 63 | 28.00% |
| Glasači: 225. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodnija RTL-ova voditeljica ..............Tatjana Jurić................ta cura mi je tako zgodna, da obuče bilo šta na sebe............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodnija RTL-ova voditeljica E vi'š meni je zgodna, u biti više simpatična nego zgodna ona cura što vodi salto (ona emisija a'la šaljivi kućni video u kojima već po 30-ti put u zadnjih 15 godina gledamo iste "smiješne filmiće")..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najzgodnija RTL-ova voditeljica E Iva Bagić, definitivno. Ona mi je baš simpa, za razliku od ostatka ekipe (pogotovo Sopekice - Ta može biti najzgodnija na svijetu, al' tol'ko je antipatična da ju ne mogu gledat duže od 10 sekundi). Antonija Blaće je isto simpatična, samo što su joj dodjeljene emisija čista katastrofa. edit: Ni nje nema u anketi. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: najzgodnija, rtlova, voditeljica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.