Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14

Ne Zaboravi Stihove!

Raspravljate o temi Ne Zaboravi Stihove! u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; 10 pjesama, 10, stihova, 1 velika nagrada pobjedniku ako ne zaboravi stihove! Moderni glazbeni kviz uskoro na Novoj TV. Jedinstveni ...

Starter
    Datum registracije
    13-11-07
    Starost
    30
    Poruka
    23
    Liked
    0 times

Ne Zaboravi Stihove!

10 pjesama, 10, stihova, 1 velika nagrada pobjedniku ako ne zaboravi stihove! Moderni glazbeni kviz uskoro na Novoj TV.

Jedinstveni glazbeni kviz ‘Ne zaboravi stihove!’ nova je televizijska zabava koja donosi revoluciju u studijskoj produkciji u Hrvatskoj. Produciran u HD tehnologiji, novi format na domaćem tržištu snimat će se u televizijskom studiju od 1 000 kvadratnih metara u najmodernijoj tehnologiji s vrhunskim svjetlosnim i grafičkim efektima. ‘Ne zaboravi stihove!’ uz nagrade natjecateljima pruža spektakularni vizualni doživljaj i vrhunsku zabavu gledateljima uz ekrane.

http://www.mojtv.info/ne-zaboravi-stihove/
    TeVe - Hrvatski TV portal
    http://www.mojtv.info/

Uvaženi forumaš
    Datum registracije
    13-10-06
    Starost
    26
    Poruka
    564
    Liked
    0 times

Re: Ne Zaboravi Stihove!

Vidjecemo hoce li to bas biti "jedinstveno"

Starter Avatar od korisnika TIME OF MY LIVE
    Datum registracije
    23-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

NIJE PRELOŠE! JEDINO MI JE GLUPO IDOOOOOSADNO KAJ STVARAJU TOLKU NAPETOST! "JOJ JEDNA MI JE RIJEČ TOČNA, JUUUPII!"

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Nije glupo i dosadno...... Lova je u igri..... Značajno gubiš na sigurnosti kada jedno slovo ti igra 200 k kuna.....

Meni su jedino pjesme jednostavne...... Ono, za 50,000 mora pjevat između Tošina i Tonijeva hita......

Malo bi samo stavljao nepoznatije pjesme.....

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Starter Avatar od korisnika brigica
    Datum registracije
    02-03-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Danas gledala prvi put - OK je!!!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

zanimljiva ideja ali debilna izvedba
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: TIME OF MY LIVE Pogledaj Poruke
    NIJE PRELOŠE! JEDINO MI JE GLUPO IDOOOOOSADNO KAJ STVARAJU TOLKU NAPETOST! "JOJ JEDNA MI JE RIJEČ TOČNA, JUUUPII!"
    Tocno!
    Emisija je ludilo, al cemu ta napetost radi jedog veznika, ok zadnja ric, ali za svaku...
    i mogli su nac nekoga ko zna bar malo pivat

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    59 times

Citat Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
    Tocno!
    Emisija je ludilo, al cemu ta napetost radi jedog veznika, ok zadnja ric, ali za svaku...
    i mogli su nac nekoga ko zna bar malo pivat
    Za te pare...i ja bi od sebe pravio budalu

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

Jojjj ja bi to tak isla bas, jer sam sigurna u svoje poznavanja stihova, al fakat ne znam pjevati
    tak da mislim da bi fakat budaletinu napravila od sebe...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mrkyblu
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,348
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    zanimljiva ideja ali debilna izvedba

slazem se......
    .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku