| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Ne Zaboravi Stihove! u Kultura i Zabava forumu; 10 pjesama, 10, stihova, 1 velika nagrada pobjedniku ako ne zaboravi stihove! Moderni glazbeni kviz uskoro na Novoj TV. Jedinstveni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Ne Zaboravi Stihove! 10 pjesama, 10, stihova, 1 velika nagrada pobjedniku ako ne zaboravi stihove! Moderni glazbeni kviz uskoro na Novoj TV. Jedinstveni glazbeni kviz ‘Ne zaboravi stihove!’ nova je televizijska zabava koja donosi revoluciju u studijskoj produkciji u Hrvatskoj. Produciran u HD tehnologiji, novi format na domaćem tržištu snimat će se u televizijskom studiju od 1 000 kvadratnih metara u najmodernijoj tehnologiji s vrhunskim svjetlosnim i grafičkim efektima. ‘Ne zaboravi stihove!’ uz nagrade natjecateljima pruža spektakularni vizualni doživljaj i vrhunsku zabavu gledateljima uz ekrane. http://www.mojtv.info/ne-zaboravi-stihove/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne Zaboravi Stihove! Nije glupo i dosadno...... Lova je u igri..... Značajno gubiš na sigurnosti kada jedno slovo ti igra 200 k kuna..... Meni su jedino pjesme jednostavne...... Ono, za 50,000 mora pjevat između Tošina i Tonijeva hita...... Malo bi samo stavljao nepoznatije pjesme.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne Zaboravi Stihove! zanimljiva ideja ali debilna izvedba
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 645
![]() | Re: Ne Zaboravi Stihove! Citat:
Emisija je ludilo, al cemu ta napetost radi jedog veznika, ok zadnja ric, ali za svaku... i mogli su nac nekoga ko zna bar malo pivat ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne Zaboravi Stihove! Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.

Grijesiti je ljudski ...