..ja gledah,al kratko i mogu reći - ..let 3 ..su jedni jedini..i neponovljivi..![]()
..a onaj don Kačunko..ili kako god se zove..nije ni bitno..je totalna katastrofa..i njegove izjave su prestrašne..eto toliko..
Raspravljate o temi Nedjeljom u 2, 14.12.2008. (LET 3) u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ajmo narode. Tko je gledo? Dojmovi ove brutale i nikad viđenog show-a na ozbiljnim emisijama ovog tipa na HRT-u....
Bolje šaka nego svaka
..ja gledah,al kratko i mogu reći - ..let 3 ..su jedni jedini..i neponovljivi..![]()
..a onaj don Kačunko..ili kako god se zove..nije ni bitno..je totalna katastrofa..i njegove izjave su prestrašne..eto toliko..
..gledan van, ludilo je dan, a to je normalno skroz, jer je kolovoz..![]()
Dobro sam se nasmija...korisno za rjesavanje mamurluka![]()
http://tinyurl.com/VIDEO-LET3-Nedjeljom-u-2
Video snimke iz emisije
Odlicna zabava![]()
neviđene budale i neviđena nekultura na televiziji, i to je kao odlično i fora, i odlična zabava?![]()
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Ja sam luda, di je reprizaaa?!!!!![]()
Giggs... Giggs will tear you apart... again
..opet najvažnije nisan gledala.!!!!!
..gledan van, ludilo je dan, a to je normalno skroz, jer je kolovoz..![]()
ja neznam šta je stanković mislio da će se desiti, nije ništa bolje mogao očekivati od njih. i to stave u nedijelju u 2h da djeca mogu gledati, baš ljepo
meni se oni nimalo ne sviđaju i mislim da nerade takve skandale nebi bili ni upola poznati, niti bi ih toliko ljudi slušalo
mudra izreka
Zapravo da.
Što se tice budala to je jako subjektivno i mislim da ih svatko prema svojim mjerilima na tv-u svaki dan vidi desetke.
Sto je to tocno kultura i nekultura takodjer je postalo jako diskutabilno u danasnjem drustvu kad ti lopovi sjede u vladi i npr. kriminalci komentiraju utakmice i to sve naravno gutas i placas na tv-u. Kako se "nekultura" na toj razini moze usporedit s nekulturom kao sto je to cep u guzici? pardon, iz guzice.
There's more to butt plug than just butt plug!
Ja im samo mogu rec svaka cast!![]()
Bolje šaka nego svaka