| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nightmare stage u Kultura i Zabava forumu; A i jumbo kad počne , baci neku foru pa se onako smješka, isto za krepat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nightmare stage A i jumbo kad počne , baci neku foru pa se onako smješka, isto za krepat ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nightmare stage joj..sigurno su opet negdje prke ljeta bili..pas kosti nejdem nikam van..gledaju se novi prilozi...sheva s kolko ti štapića pereš ushi? ahahaha
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nightmare stage ševa, zašto su tebi tako velika uha? hahahahahha To mi je najjače kad ga sprdaju, on poludi totalno ove dvije su mi najbolje snimke u vezi ušiju hahahahaha ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo Zadnji Uredio Ive_ri : 20-09-07 u 03:18. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nightmare stage hahahah, sjećam se toga, ono kad jumbo telefonira s njim, a sjedi kraj njega hahhahah
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nightmare stage Ševa legendo jedinstven si ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: nightmare, stage |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

tko ga je bannao