| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Ljudi, bas sam pogledao par puta tu emisiju i neki put imaju tako lagane zadatke da je zbilja "laganini&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ljudi, bas sam pogledao par puta tu emisiju i neki put imaju tako lagane zadatke da je zbilja "laganini" dignut 5000 kuna na tjedan... pa se pitam gdje je tu "kvaka" jer ljudi se skoro uopce ne javljaju Mozda imaju love pa im ne treba u sto sumnjam! sjecam se "Upitnika" na HTV, isao bi poziv za pozivom.... Jel netko zvao taj broj; citao sam nesto u novinama da su neki dobivali ekstra velike racune??! Na dnu ekrana, jedva citljivo i na TTX pise cijena poziva od nekih 4,7 kn za mobilnu liniju. I sta sad, kolko god si u eteru placas 4,7 kn ili je to samo za uspostavu poziva??! Na koju to foru obracunava poziv??!![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,460
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova ne podnosim to ismijavanje/navlačenje ljudi.. K_NJ ajmo ljudi fali na samo jedno slovo, okruglog je oblika..ajmo ljudi, životinja je u pitanju ![]() btw, ![]() ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova Lova Sad se vidi tko prati i zna tekst napamet ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Nova Lova Na 59485784744 mjesta piše ne samo to kolika je navlakuša nego i kako znaju imati netočne odgovore, puštaju ljude minutama na telefonu etc. No s druge strane ako su ljudi dovoljno glupi da zovu...
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 17-02-07 u 16:32. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Nova Lova Citat:
ja bi jako volio imat nekaj di ljudi nazovu, čekaju 10 minuta da se javim i za to mi sjedne 36 kuna ... nek ih nazove 100 na dan, meni super ... odma se selim u neke toplije krajeve ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Nova Lova Neznam koja je točno fora s tim pozivima u emisiju, zakaj tek svakih par min puste jednog natjecatelja al znam da svi koji nazovu plaćaju jer ih neki glasić obavjesti da moraju pričekati za ulazak u "eter". Naivci čekaju i nikad ne dočekaju. Od kolege s posla žena je zvala par puta u jednom tjednu, nije uopće došla u šansu osvojit nešto a računčić je došao oko 200kn (samo prema tom broju) ![]() Ta emisija je navlakuša za naivce samo takva... Čim zgodni komadi postavljaju super lagana pitanja i stalno mašu buntom novčanica to nemože biti dobro ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

Mozda imaju love pa im ne treba u sto sumnjam!
sjecam se "Upitnika" na HTV, isao bi poziv za pozivom.... Jel netko zvao taj broj; citao sam nesto u novinama da su neki dobivali ekstra velike racune??! Na dnu ekrana, jedva citljivo i na TTX pise cijena poziva od nekih 4,7 kn za mobilnu liniju. I sta sad, kolko god si u eteru placas 4,7 kn ili je to samo za uspostavu poziva??! Na koju to foru obracunava poziv??!