Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Ljudi, bas sam pogledao par puta tu emisiju i neki put imaju tako lagane zadatke da je zbilja "laganini&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-07, 15:56   #1 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan
Question Nova Lova

Ljudi, bas sam pogledao par puta tu emisiju i neki put imaju tako lagane zadatke da je zbilja "laganini" dignut 5000 kuna na tjedan... pa se pitam gdje je tu "kvaka" jer ljudi se skoro uopce ne javljaju Mozda imaju love pa im ne treba u sto sumnjam! sjecam se "Upitnika" na HTV, isao bi poziv za pozivom.... Jel netko zvao taj broj; citao sam nesto u novinama da su neki dobivali ekstra velike racune??! Na dnu ekrana, jedva citljivo i na TTX pise cijena poziva od nekih 4,7 kn za mobilnu liniju. I sta sad, kolko god si u eteru placas 4,7 kn ili je to samo za uspostavu poziva??! Na koju to foru obracunava poziv??!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:12   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Nova Lova

bacio bi bombu u taj studio..toliko

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:18   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
bacio bi bombu u taj studio..toliko

zakaj?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:21   #4 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ne podnosim to ismijavanje/navlačenje ljudi..

K_NJ

ajmo ljudi fali na samo jedno slovo, okruglog je oblika..ajmo ljudi, životinja je u pitanju

btw,

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:24   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Sad se vidi tko prati i zna tekst napamet

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:26   #6 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
zakaj?
Na 59485784744 mjesta piše ne samo to kolika je navlakuša nego i kako znaju imati netočne odgovore, puštaju ljude minutama na telefonu etc.
No s druge strane ako su ljudi dovoljno glupi da zovu...

Zadnji Uredio Lovel : 17-02-07 u 16:32.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:26   #7 (permalink)
Cobo

gledao sam sprdnju na njihov račun na lokalnom programu

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:35   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Na 59485784744 mjesta piše ne samo to kolika je navlakuša nego i kako znaju imati netočne odgovore, puštaju ljude minutama na telefonu etc.
No s druge strane ako su ljudi dovoljno glupi da zovu...
ha čuj, ak ljudi oće zvat, nek zovu ... ak neko oće plaćat 3,66 po minuti koje provede na čekanju, kaj to kaže o toj osobi?

ja bi jako volio imat nekaj di ljudi nazovu, čekaju 10 minuta da se javim i za to mi sjedne 36 kuna ... nek ih nazove 100 na dan, meni super ... odma se selim u neke toplije krajeve
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:56   #9 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Neznam koja je točno fora s tim pozivima u emisiju, zakaj tek svakih par min puste jednog natjecatelja al znam da svi koji nazovu plaćaju jer ih neki glasić obavjesti da moraju pričekati za ulazak u "eter".

Naivci čekaju i nikad ne dočekaju.

Od kolege s posla žena je zvala par puta u jednom tjednu, nije uopće došla u šansu osvojit nešto a računčić je došao oko 200kn (samo prema tom broju)

Ta emisija je navlakuša za naivce samo takva...

Čim zgodni komadi postavljaju super lagana pitanja i stalno mašu buntom novčanica to nemože biti dobro

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-07, 16:57   #10 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Čim zgodni komadi postavljaju super lagana pitanja i stalno mašu buntom novčanica to nemože biti dobro
meni zvuči dobro .. idem nazvat ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108