| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; A voditeljice su glupe ko noć...redatrirana čeljad ! Moj kompić je zval s mobitela dok smo bili na poslu...isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova A voditeljice su glupe ko noć...redatrirana čeljad ! Moj kompić je zval s mobitela dok smo bili na poslu...isto mu se javljal neki glasić koji kaže da pričeka...naravno čekao je.I tako par poziva u 10 minuta i ode s mobitela 20-tak kuna a da nije rekao ni dobar dan !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | na tu emisiju mi se gadi, pa kak netko može bit tak tulav da zove? zajebi ti to, ona Marina mi je tak napeta da je to straaašno, žena je BOMBA
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio daidza : 17-02-07 u 21:01. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Nije meni... Takva munja baš i nisam da bi zval te gluposti ! Ne ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Ma kad vidim takve ženske koje se krevelje i prenemažu odmah mi dođe zlo !
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nova Lova Uglavnom svaki poziv te kosta 4kn i nesto lipa,ma glupost ziva,namjerno daju lagane zadatke da ljudi zovu,a nece odma pustaju,ja sam bas bio nazvao jednom i kaze ti dobar pokusaj,nazovite o5,uglavnom oni puste nekog u studio tek kad troduplo od tog iznosa sto nude zarade od poziva.
__________________ Bog je stvorio čovjeka, a Zadar košarku. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:09.