| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ma kad vidim takve ženske koje se krevelje i prenemažu odmah mi dođe zlo ! da .. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Ma nisu mi one ništa krive...samo kažem da ne volim takav tip žena,tj. takvo ponašanje !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nova Lova Ako netko ima dsf... neka upali to je tamo domaće već... još od prije 7,8 godina sjecam se su oni poceli sa time ! Al tamo su veće nagrade i jednom je lik dobio pola mil € mislim... na krump neki
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Oko koncepta se onda možemo složit... A kod mislim na ponašanje... Previše mi se krevelje...ne znam...stvarno ne znam kak da ti to objasnim. Sve u svemu...obje su mi iritantne !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Otuda dakle tolika pitanja ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Jel ti to frendica ili cura ![]() Kad ide ta emisija da ja malo bolje to odmjerim ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.