| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Kako NovaTv vara... Izbrojite trokute... Koja lolčina !!!!!!!!!!! Silence,pitaj prijateljicu kako ju nije sram sudjelovat u prevari... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova Kako NovaTv vara... Izbrojite trokute... Koja lolčina !!!!!!!!!!! Silence,pitaj prijateljicu kako ju nije sram sudjelovat u prevari ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Ta, kao i većina ostalih "nagradnih" emisija, je kriminalističa organizacija. Vrše usmenu prevaru. Kada nazoveš, njima se javi sekretarica i tada si potrošio iznos koji piše (3,60). Ta sekretarica te odjebe tako da kaže nešto tipa "sve linije su zauzete" i "nazovite ponovo". Puštaju u eter brojeve koje su oni odredili da im odglume "fake" natjecatelje, koji falivaju non-stop sve dok im ne istekne vrijeme onda kao pogodu. Postoji tu dosta fora kao što je hagan rekao postavljanja lakih pitanja tipa pogodi riječ. Ljudi zovu ali naravno sekretarica ih odjebe ![]() One dvije su jednako krive jer svjesno bez prisile rade u toj kriminalističkoj organizaciju. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned | Re: Nova Lova Citat:
sve sami ljudi od principa ovdi, očito niko od vas ne bi prihvatio dobro plaćen poso zbog moralnih načela... daj ne serite .... plaćena je da radi poso ... kratko i jasno. jel bi ti odbio dobru paru jer će možda neka budala potrošit previše para na telefon? moš mislit kak bi ... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
Ako bi ti prihvatio te pare za taj poso, onda razmisli kaj si reko o samom sebi. Neko to vodi, sigurno ne ona .. daj bar "ispeci, pa reci" pliz ... ![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Ovdje je bila rasprava o tome što one radi, ja sam samo iznio isitinu, a dali je to loše ili dobro nisam rekao. Ja uostalom nebi imao energije da serem toliko koliko one seru, ali se isplati to radit. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
nemoj njih krivit jer rade ono za kaj su plaćene, pogotovo ako bi i ti to radio ![]() to je sve .... emisija je u kurcu, ne gledam ju, dapače ... nit ju je ijedna od njih smislila, nit organizirala, nit uzima pare (osim svoje plaće). emisija se "osmisli" .. napravi se koncept, pa se tek onda ide tražit voditeljice ... samo to kažem ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.