Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Katastrofa od emisije, men samo žao da si tak lijepe cure ne mogu nać bolji posao ili ako ništa, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-07, 01:17   #41 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Nova Lova

Katastrofa od emisije, men samo žao da si tak lijepe cure ne mogu nać bolji posao ili ako ništa, manje blamirajući. Kolko god to bio posao kao i svaki drugi, malo im sjebe sav taj izgled kad čujem kakobrije one napamet naučene gluposti, ko da su na nekom tečaju vođenja takve emisije bile...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 01:28   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ok, idem sad spat .. al kaj vi mislite kak se emisie rade?
one imaju kaj smiju reć, kad smiju reć i kome ... pa to je sve zadano.
kaj mislite koga će tražit na audiciji? onu koja može tolko pričat po njihovim zahtjevima .. i biće tolko audicija dok ne nađu ono kaj trebaju .. a da slućajno ne nađu, pa doveli bi neki strankinju ...

onome ko to organizira je puno para u pitanju ...

evo jedno pitanje ... kolko ljudi ovdi ima loše mišljenje o T-Comu (HTu) ... a kolko bi reklo "ne" da im dođe ponuda da tam rade?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 01:33   #43 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja opće nemam loše mišljenje o T-comu, dapače, slao zahtjev za stipendiju i volio bi raditi tamo. Da imam loše mišljenje nema šanse da bi to radio, izbor je velik... Tako i sa emisijama... Sasvim je logično-loša emisije-loše mišljenje-ne gleda se i ne sudjeluje. Ja ne znam ko im može nešto zamjeriti, osim da je banana od emisije. Zamjeriti treba budala koje sudjeluju i potiču daljnje emitiranje...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 11:05   #44 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Zamjeriti treba budala koje sudjeluju i potiču daljnje emitiranje...
A takvih je nažalost svih nas puno...i previše u ovako maloj zemlji !

Fascinantno je to kako država dozvoljava da se organizirani kriminal prikazuje na TV-u...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 22:32   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 159
Dr.Grubic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Dr.Grubic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Dr.Grubic

Ma one dvi voditeljice nemogu nacrtane vidit,kad cujem onaj njhov glas preko tv-a,najezim se,totalno preseravanje,ona emisija je cisto mito i korupcija,treba ukinuti onaj program,a stvarno su jos veci naivci ko uopce ono zove,a vidim da ih dosta zove.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 23:12   #46 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Moja stara im je "poklonila" oko 500 kn, jedino ona u ciloj drzavi nije znala da je to prevara.
Od tada je gledanje te emisije zabranjeno u mojoj kuci.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 20:56   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 27
Poruka: 5
hehi se izdvaja iz mase

Lucija I Marina su zakon. I one čitaju vaše idijozarije
hehi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 21:08   #48 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

i kaj kažu na ovo sve
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 21:16   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 27
Poruka: 5
hehi se izdvaja iz mase

niš, boli ih. Smješno im je. sori kaj si mislil da je moja sestra. Stavil sam njen mail
hehi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 21:20   #50 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ah hahahaha

pozdravi sestru
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113