| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Katastrofa od emisije, men samo žao da si tak lijepe cure ne mogu nać bolji posao ili ako ništa, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Katastrofa od emisije, men samo žao da si tak lijepe cure ne mogu nać bolji posao ili ako ništa, manje blamirajući. Kolko god to bio posao kao i svaki drugi, malo im sjebe sav taj izgled kad čujem kakobrije one napamet naučene gluposti, ko da su na nekom tečaju vođenja takve emisije bile...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Banned | Re: Nova Lova ok, idem sad spat .. al kaj vi mislite kak se emisie rade? one imaju kaj smiju reć, kad smiju reć i kome ... pa to je sve zadano. kaj mislite koga će tražit na audiciji? onu koja može tolko pričat po njihovim zahtjevima .. i biće tolko audicija dok ne nađu ono kaj trebaju .. a da slućajno ne nađu, pa doveli bi neki strankinju ... onome ko to organizira je puno para u pitanju ... evo jedno pitanje ... kolko ljudi ovdi ima loše mišljenje o T-Comu (HTu) ... a kolko bi reklo "ne" da im dođe ponuda da tam rade? ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Ja opće nemam loše mišljenje o T-comu, dapače, slao zahtjev za stipendiju i volio bi raditi tamo. Da imam loše mišljenje nema šanse da bi to radio, izbor je velik... Tako i sa emisijama... Sasvim je logično-loša emisije-loše mišljenje-ne gleda se i ne sudjeluje. Ja ne znam ko im može nešto zamjeriti, osim da je banana od emisije. Zamjeriti treba budala koje sudjeluju i potiču daljnje emitiranje...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: Nova Lova A takvih je nažalost svih nas puno...i previše u ovako maloj zemlji ! Fascinantno je to kako država dozvoljava da se organizirani kriminal prikazuje na TV-u...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nova Lova Ma one dvi voditeljice nemogu nacrtane vidit,kad cujem onaj njhov glas preko tv-a,najezim se,totalno preseravanje,ona emisija je cisto mito i korupcija,treba ukinuti onaj program,a stvarno su jos veci naivci ko uopce ono zove,a vidim da ih dosta zove. ![]()
__________________ Bog je stvorio čovjeka, a Zadar košarku. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Moja stara im je "poklonila" oko 500 kn, jedino ona u ciloj drzavi nije znala da je to prevara. Od tada je gledanje te emisije zabranjeno u mojoj kuci. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
![]() |
| Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

hahahaha