| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova Nova Tv u Kultura i Zabava forumu; kako se zove ona glupača što to vodi, jer nju neko može smaknut sa zemlje ček jesu li oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Nova Lova Nova Tv kako se zove ona glupača što to vodi, jer nju neko može smaknut sa zemlje ček jesu li oni retardirani ili šta? neko jutro sam se probudio i gledao to i tražila se neka životinja, i ona pola sata govori jedno te isto, ja vjerujem u vas da vi to možete , ne smijete slovo b, a i s, sva ostala možete i tako 300 puta, došlo mi je da ubijem televizor znam da već ima tema o ovome, ali ovo sam morao posebno otvoriti jer ne gledam telku često, a eto i razloga |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nova Lova Nova Tv te cure imaju IQ kao biljka idu mi tako na zivce uzeo bi stoljpi i prosviro si glavu kolika je glupa ta emisija
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Nova Tv Citat:
Ali možda nisu toliko glupi kao što se čini,dok one blebataju ljudi zovu... Svatko misli vidi glupača šta one ponavljaju,svi su skužili odgovor itd... i na kraju ljudi zovu i nabiju telefonskog računa i tko onda ispadne glup... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Nova Lova Nova Tv Citat:
s druge strane, debili nazivaju i daju im pare .... ko je tu glup? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova lova, nova tv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!