| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi odred za cistocu u Kultura i Zabava forumu; mozete li vjerovati da netko moze toliko zapustiti svoju kucu? a jos nevjerovatnije mi je sto to daju da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | odred za cistocu mozete li vjerovati da netko moze toliko zapustiti svoju kucu? a jos nevjerovatnije mi je sto to daju da se javno prikaze.ako si vec toliko prljav bar se sakri da to nitko drugi nevidi. Da ti ljudi nemaju nikoga da ih posavjetuje i pomogne im. FUJ........... ![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: odred za cistocu Slažem se s tobom, takvi valjda nemaju srama, al isto tako su valjda i imuni na bolesti jer normalan čovjek ne bi opstao u takvim uvjetima.
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odred za cistocu Ma ja mislim da je sve to namisteno... Fejkuša ljuta... A ovi sta glume da tako zive su vjerojatno dobili povecu svotu love.. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.

Grijesiti je ljudski ...

--->