Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi odred za cistocu u Kultura i Zabava forumu; to je totalna glupost,voditeljica je kurva i to mi se ne svidja...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 18:28   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix
Re: odred za cistocu

to je totalna glupost,voditeljica je kurva i to mi se ne svidja
Cudomix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 18:55   #12 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika debelafrancika

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 17
Poruka: 280
debelafrancika

Ta je emisija rađena za babe tračare koje nemaju kaj drugo delati osim tračati se kaj vidiju.
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 09:15   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 527
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Meni ta serija i dan danas nije jasna, kako neko moze zivjeti u onakvom smecu? Il oni to plate za takvo smece,da se one familije sramote,ili te familije zive negdje drugdje,il tako nekako,jer da zive u onim kucama koje su prljave pocrkavali bi od bolestina koje su tamo, kad vidim ono smece,i sve,pa imaju stakore u frizideru!??!!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 09:36   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

meni su one dvije babe presmiješne....pogotovo ona plava

pa kad uleti s onim gumenim rukavicama sa rozim perjem okolo

a tek punđa na glavi
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 12:23   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,008
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da, gdje su našli samo te babe

A inače kad vidim gdje ljudi žive jeza me lovi :S

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 06:24   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-07
Poruka: 11
ROKI1 se izdvaja iz mase

Ja mislim da je to sve pretjerano jer ako netko tako zapusti kuću onda mu treba odred za čistoću i psihijatar!!!!
ROKI1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 10:55   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,644
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Inače ne gledam baš serije, al' su mi one babe predobre.... najjače mi je kad dođu u neku šporku rupetinu i, onako pompozno, provociraju one jadnike šta ne znaju očistit stan bez da budu na TV-u, a ovi moraju trpit i samo se smješkaju....
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 11:26   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

svašta svašta... ja milsil da moja bivša gazdarica u zg neuredna....
al ovo... ajme!
pogotovo onak dok cjela obitelj živi u takvom smradu i bolještinama...
samo ljenost ništa drugo...

ma ja bi ih njih natjerao da sami čiste.. ne prd uperenim kamerama neg pištoljem!
đubrad jedna neuredna XD
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 16:08   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,963
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

ma ono je prestrašno...ja sam neuredan al ne bih si dopustio onakve grozote...

izgleda namješteno...bezveze emisija
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 16:15   #20 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ma to je sve namješteno, nema šanse da netko živi u takvim svinjcima. U moje babe svinjci bili čišći neg kuce tamo prikazivane
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113