| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi odred za cistocu u Kultura i Zabava forumu; ima ima, neću pričati ali puno puta sam znao ići sa hitnom po nekoga i da vidiš gdje sve ljudi ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: odred za cistocu ima ima, neću pričati ali puno puta sam znao ići sa hitnom po nekoga i da vidiš gdje sve ljudi žive ne bi vjerovala. razlika je u tome da su to većinom siromašni, bolesni i nepokretni ljudi dok ovi imaju novca i sposobni su brinuti se za sebe ali su jednostavno lijene bitange
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: odred za cistocu ^^bash to kaj veliš... siromaštvo i neimaština znaju bit gadne u u tom pogledu... al ovi fakin situirani, sposobni ljudi nemaju niakkav izgovor osim vlastite ljenosti prestrašne... joj kaj bi ja to tukel... ![]() ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odred za cistocu da stvar bude bolja medju njima je bilo i potstanara.pa gdje su tu gazde.ili susjedi.kako njima to nesmeta?to mora da smrdi na kilometar.ili njihovi prijatelji.da nitko nista ne poduzima ili nekaze a u pitanju su i dječiji zivoti.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odred za cistocu nerviraju me one dvije voditeljice stare stalno se nesto furaju na sex. Mislim ono jedna drugoj govori kako je sexy i takve spike, pogotovo ona visoka plava...fuj.... Stalno imaju neke takve upadice.. ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odred za cistocu osobno da mi je kuca takva nebi nikog pustila unutra a ne jos i dat javno pokazat svoju sramotu
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | Re: odred za cistocu Citat:
oni se jos hvale pred kamerama... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: odred za cistocu meni je to presmiiješno, toliko smiješno d ami se čini da je to namješteno... koje budale bi zvale tv i snimale sve to... da ih svi vide... i još se kesare pred tv-om onako mrtvi ladni... ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 154
![]() | Re: odred za cistocu Citat:
![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Grijesiti je ljudski ...