Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi odred za cistocu u Kultura i Zabava forumu; ima ima, neću pričati ali puno puta sam znao ići sa hitnom po nekoga i da vidiš gdje sve ljudi ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-08, 16:22   #21 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,045
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: odred za cistocu

ima ima, neću pričati ali puno puta sam znao ići sa hitnom po nekoga i da vidiš gdje sve ljudi žive ne bi vjerovala.

razlika je u tome da su to većinom siromašni, bolesni i nepokretni ljudi dok ovi imaju novca i sposobni su brinuti se za sebe ali su jednostavno lijene bitange

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 09:53   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

^^bash to kaj veliš...

siromaštvo i neimaština znaju bit gadne u u tom pogledu...
al ovi fakin situirani, sposobni ljudi nemaju niakkav izgovor osim vlastite ljenosti prestrašne...
joj kaj bi ja to tukel...
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 13:07   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

da stvar bude bolja medju njima je bilo i potstanara.pa gdje su tu gazde.ili susjedi.kako njima to nesmeta?to mora da smrdi na kilometar.ili njihovi prijatelji.da nitko nista ne poduzima ili nekaze a u pitanju su i dječiji zivoti.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 20:06   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 869
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

al što je najveći štos u ovih par što sam pogledala do sada,svi ti ljudi mi izgledaju ok i nikada na njima nebi rekao da su im takve kuće....skoro sve te žene su bile našminkane,uređene i ok izgledale-to mi nije jasno.....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 19:00   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Poruka: 37
brigica se izdvaja iz mase

ma to su malo bolesni ljudi, jer niko normalan u onakvoj kući ne može živit ..... i onda još bez kompleksa pozvat kamere da to sve snime ... bolesno!!!!!
Star 23-03-08, 20:54   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 1,102
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

nerviraju me one dvije voditeljice stare stalno se nesto furaju na sex. Mislim ono jedna drugoj govori kako je sexy i takve spike, pogotovo ona visoka plava...fuj.... Stalno imaju neke takve upadice..

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 10:32   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

osobno da mi je kuca takva nebi nikog pustila unutra a ne jos i dat javno pokazat svoju sramotu
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 18:33   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-05-08
Godina: 13
Poruka: 178
crazy_girl_karla se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
mozete li vjerovati da netko moze toliko zapustiti svoju kucu?
a jos nevjerovatnije mi je sto to daju da se javno prikaze.ako si vec toliko prljav bar se sakri da to nitko drugi nevidi.
Da ti ljudi nemaju nikoga da ih posavjetuje i pomogne im.
FUJ...........

oni se jos hvale pred kamerama...
crazy_girl_karla je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 22:54   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,654
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

meni je to presmiiješno, toliko smiješno d ami se čini da je to namješteno... koje budale bi zvale tv i snimale sve to... da ih svi vide... i još se kesare pred tv-om onako mrtvi ladni...
Odgovori sa citatom
Star 22-07-08, 00:53   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 18
Poruka: 154
Striptizeta se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mazda890 Pogledaj Poruke
meni je to presmiiješno, toliko smiješno d ami se čini da je to namješteno... koje budale bi zvale tv i snimale sve to... da ih svi vide... i još se kesare pred tv-om onako mrtvi ladni...
potpuno se slazem... da ja te pozovem meni u moj (samo da se zna CISTI) stan ja bih krepala od sramote pred susjedima... ma kog vraga pricam... PRED HRVATSKOM!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113