Ne gledam, iskreno mislim da je to velika glupost...
Raspravljate o temi operacija trijumf u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; gledate li operaciju trijumf tko zna kako je umro sin marine tucakovic...
Ne gledam, iskreno mislim da je to velika glupost...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Jako vellliiikkkaaaaa...
pa pogledajte samo ovo :
http://www.youtube.com/watch?v=Ps1u-5sB77g
![]()
![]()
![]()
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
......
Beživotno tijelo Miloša Radulovića je u porodičnoj kući oko 18 sati pronašla njegova djevojka, a ljekari koji su ubrzo stigli nisu mogli ništa učiniti nego konstantovati smrt.
Uzrok smrti mladića još nije poznat, ali sumnja se na pretjeranu količinu narkotika, prenose srpski mediji.
Beogradska policija zasad ispituje uzrok tragedije, prenosi list Press, ali pouzdano se zna da na mladićevom tijelu nije bilo tragova nasilja.
......
Meni se osobno show sviđa, a naš Igor rastura !!!
igor je super i kao dečko i odlično pjeva snalazi se u svakom stilu
al aleksandar je pobjednik
operacija trijumf veeeliko sranje!!
bar je bolje odradjen nego bilo koji BigBrother koji je Hrvatska organizovala....
ps Operaciju Trijumf niti jedna zemlja bivse Juge nebi mogla organizovati kao Srbija....