Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Otvoreno u Kultura i Zabava forumu; Ne znam , da li je netko jučer gledao, tema je bila vezana za homosexualce i donošenja zakona protiv diskriminacije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-06-08, 12:21   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Otvoreno

Ne znam , da li je netko jučer gledao, tema je bila vezana za homosexualce i donošenja zakona protiv diskriminacije na temelju sexualne orijentacije i rodnog izražavanja.
Sugovornici su na toliko niskom nivou konverzacije da su stalno upadala jedno-drugome u riječ, četvero ih govori od jedanput.To je strašno, kao neke babe na placu.
Mirjana Petir i onaj pop iz glasa koncila, su toliki primitivci, osobe koje bi trebale poznavati riječ zakon, sudstvo i dr., a pojma nemaju, osobito Mirjana Petir, a onaj pop je toliki mačista i faraon, da je to teško omalovažavanje , diskriminiranje i ponižavanje, te kršenja dostojanstva osobe, kao Žene, a i kao i homosexualne osobe.
Kakva smo mi država, i mi ćemo takvi u Europu..razmišljam da se vratim u inozemstvo i tamo ostanem..Što više slušam i gledam što rade , to mi sve više postaje odbojno i neprihvatljivo da budem dio sredine, na takvom nivou poštivanja čovjeka kao osobe.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/

Zadnji Uredio Ancksunamun : 10-06-08 u 12:23.
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 12:51   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Otvoreno

ni ne trebamo u europu jbt, zašto nam uvijek netko mora nametati mišljenje umjesto da ga sami donosimo za sebe

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 14:48   #3 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

To zbog homo ili...

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 14:55   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,466
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Ne smetaju mi u životu, i to je sav moj ''doprinos'' tome...

Toliko od mene
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 14:59   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Poruka: 1,371
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
ni ne trebamo u europu jbt, zašto nam uvijek netko mora nametati mišljenje umjesto da ga sami donosimo za sebe
Zato jer smo mali, i svatko nas može gazit...

jer imamo prekrasnu državu koju treba što prije privatizirat, svu pitku vodu prodat, sve otoke rasprodat.....

Jadni smo kao što i jesmo

Tužna nas sudbina čeka...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 15:04   #6 (permalink)
prof. Foruma

Ne bi Ja rekla da smo jadni zbog toga, jer to nije ni čudo, kad se ne poštuju prave vrednote čovijeka, pa onda nije čudo da se radi s državom ovo što se radi

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 15:06   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Poruka: 1,371
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ne bi Ja rekla da smo jadni zbog toga, jer to nije ni čudo, kad se ne poštuju prave vrednote čovijeka, pa onda nije čudo da se radi s državom ovo što se radi
Jadni smo jer dopuštamo da nas gaze...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 15:09   #8 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ma iskreno riga mi se od svega toga... sto ako odemu u EU samo ce nas iskoristavat, ako ne opet cemo sve rasprodat... stata sto se takve stvari rade od ove drzave.

anka ne kuzin sto ocekujes... kakve reakcije, pogledaj tu naforumu kako su reagirali, a reka bi da je tu mnogo vise zastupljena inteligentna i razumna skupina ljudi... pa opet pogledaj kolika je averzija od toga... mene ne brine nek rade sto oce, znan da me nitko od njih nece dirat.
a sad kako ce se tko postavljat njegova stvar... sto se tice tebe i toga sto ti jesi... mozes se tu boriti i traziti prihvacanje takvih, ili mozes ici linijom nizeg otpora i odselit se u liberalniju zemlju... sto je tu big deal.
ako ocekujes da ce se preko noci promjenit stavovi ljudi, u krivu si, ako si svjesna toga da nece nije mi jasna svrha ove rasprave.
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 15:10   #9 (permalink)
prof. Foruma

E, to je cijena Europske unije..Usklađivanje zakona sa Europom..Ako ne mogu donijeti zakon o diskriminaciji, kako treba, kkao će tek ostale zakone donijeti?
Nikako

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 15:13   #10 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

gle jedino rjesenje za sve to bi bilo staviti mlad i sposoban kadar politicara, a to se nece dogodit dog ovi guzonje imaju moc u rukama i mogu crpiti drzavu u nedogled...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113