| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Pervan - Zločesta djeca i ostalo u Kultura i Zabava forumu; Pevan i ekipa Zeljko Pervan - Bre rep Zlatna bula Serbus Zagreb Rade u bunaru Budisa u saboru Arlović - Svinjokolja Hloverka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Pervan - Zločesta djeca i ostalo Pevan i ekipa ![]() Zeljko Pervan - Bre rep Zlatna bula ![]() Serbus Zagreb Rade u bunaru Budisa u saboru Arlović - Svinjokolja Hloverka i Budiša Hloverka i Budiša Kupnja Auta Inn mjesto Tomac Haag malo morgen Stipe Mesić Vic sinhronizacije otv pervan zavodnici Hloverka i Budiša Fašnik šeks piće zeljko pervan - narudzba jaja zeljko pervan - u zenu me pretvaras vecernja skola slovenija vecernja skola kulinarski obicaji // dio 1 vecernja skola kulinarski obicaji // dio 2 Vecernja skola teror nad srpskim narodom u brazilu Zeljko Pervan-Muslimani i Srbi Ispitivanje Hrvata u Vojvodini 1991 Šta je to žarulja?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Pervan - Zločesta djeca i ostalo Audio ![]() Zlocesta djeca - 1988 - 1.dio 50MB Zlocesta djeca - 1988 - 2.dio 63MB (svaki dio je za sebe) Zlocesta djeca - 1993 - 1.dio 95.7MB Zlocesta djeca - 1993 - 2.dio 91.8MB (skini oba pa raspakiraj) Zlocesta djeca - 2000 (Kad liganjci utihnu) 60.8MB Zločesta djeca - (Isječci + Razno) - 1.dio 95.7MB Zločesta djeca - (Isječci + Razno) - 2.dio 95.7MB Zločesta djeca - (Isječci + Razno) - 3.dio 9.5MB (skini sva tri pa raspakiraj) Zlocesta Djeca - Razno 9MB
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pervan - Zločesta djeca i ostalo vidjeh pervana danas na otvu...počeli reprizirat...
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Pervan - Zločesta djeca i ostalo Žao mi je ljudi, nemam više te audio snimke pa vam nemogu ponovu uploadat ![]() Prdnuo mi je hard s tim stvarima pa je sve otišlo u ..... ![]() Ako netko drugi ima nek postavi
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pervan - Zločesta djeca i ostalo Neznam o čemu se radi, nadam se da o onim audio razgovorima i njihovom zajebancijom .. Ako je to to onda ja to imam pa ak ko hoče mogu stavit zip pa uploadat .. Javite se .. ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-06-06
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pervan - Zločesta djeca i ostalo diži zlo decu! ![]() zip, pojedinačno, kako god!
__________________ moja fotogalerija |
| | |
![]() |
| Tagovi: pervan, zlocesta djeca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.