| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... u Kultura i Zabava forumu; E ovako, da postoji peticija za ukidanje emisija kao što su Nova lova, Kunolovac i sličnih emisija, biste li je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-04-08 Lokacija: Čapljina
Poruka: 493
![]() | Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... E ovako, da postoji peticija za ukidanje emisija kao što su Nova lova, Kunolovac i sličnih emisija, biste li je potpisali. I ako hoćete dajte objašnjenje o vašoj odluci. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... Ja bi potpisala jer su ne samo dosadne nego i salju losu poruku mladima da se do novca moze doci na jednostavan nacin bez rada i truda.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... Potpisala bih definitivno, em su živa dosada, em navlakuša i samo uzimaju pare naivcima ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... Potpisao bi ako treba svaku peticiju i to po 5 puta. Slazem se definitivno sa ovim za slanje lose poruke mladima. Emisije su uzasno dosadne, umjesto toga mogao bi se u najmanju ruku stavit neki normalni film. Lopovluk da nemoze bit veci, ni drzava im nije ravna. Sve u svemu ukinut ta sranja sto prije.
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... Je, ovo Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... iskreno zaboli me dupe kome se gleda neka gleda, a kome se ne gledaju takve gluposti (a nadam se da je to većina) prebaci program i riješeno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... A gdje da prebace program oni koji su kao ja recimo noćne ptice a ni na drugim programima nema ništa.. srozali su se totalno s tim emisijama
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, nova lova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

Grijesiti je ljudski ...