Ja bi potpisala jer su ne samo dosadne nego i salju losu poruku mladima da se do novca moze doci na jednostavan nacin bez rada i truda.
Raspravljate o temi Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac... u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; E ovako, da postoji peticija za ukidanje emisija kao što su Nova lova, Kunolovac i sličnih emisija, biste li je ...
Ja bi potpisala jer su ne samo dosadne nego i salju losu poruku mladima da se do novca moze doci na jednostavan nacin bez rada i truda.
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
Ma takve su emisije glupost. Sve to treba ukinuti.
Potpisala bih definitivno, em su živa dosada, em navlakuša i samo uzimaju pare naivcima![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Potpisao bi ako treba svaku peticiju i to po 5 puta.
Slazem se definitivno sa ovim za slanje lose poruke mladima.
Emisije su uzasno dosadne, umjesto toga mogao bi se u najmanju ruku stavit neki normalni film. Lopovluk da nemoze bit veci, ni drzava im nije ravna. Sve u svemu ukinut ta sranja sto prije.
Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa.
Ja sam već slala RTL-u mail da ukinu Kunolovac...
Je, ovo
Postovana,
Zahvaljujemo na Vasem prijedlogu, svakako cemo ga proslijediti odgovornima.
Lijep pozdrav,
RTL Televizija
Krapinska 45
HR 10000 Zagreb
iskreno zaboli me dupe
kome se gleda neka gleda, a kome se ne gledaju takve gluposti (a nadam se da je to većina) prebaci program i riješeno
A gdje da prebace program oni koji su kao ja recimo noćne ptice a ni na drugim programima nema ništa.. srozali su se totalno s tim emisijama