emisija je super jos je bolje kaj se snima u zagrebu mozda sebe vidim nebi se ni cudio![]()
Raspravljate o temi policijska patrola dr,sezona! u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; neznam prati li ko ovu emisiju ali meni je o.k. s obzirom na sve ostale na tv-u jer ima zanimljivih ...
emisija je super jos je bolje kaj se snima u zagrebu mozda sebe vidim nebi se ni cudio![]()
DINAMO SVETINJA UVIJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI
znao sam neki put pogledati kad je bilo u splitu. jedva cekam nove epizode.
iako nisam bas zainteresiran za gledanje,emisija se cini ok,ali mi je glupo to snimanje,mogu zamislit kako je tim ljudima kada vide da ih kamera snima
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
al sad me nebriga,više nisu po splitu,neka malo vas pilaju![]()
Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 18:36
Pogledao sam tu i tamo, prave se fini.
Ti što su glumili vjerovatno ni nisu po ulicama
u pravu si,po ulicama su oni tipični naši plavci,zadrti,neljubazni,neprofesionalni..kad god me je neko zaustavio s autom prilikom rutinske kontrole još nikad ali baš nikad nisam čuo da je neko reka dobar dan,večer ili jutro..odman seljak više,prometnu i vozačku,to ja nazivam šljam kadar![]()
Danas su takvi bili na televiziji. bahati u pi*** materinu.
ekipa se vozi, ne radi ima sirena a ovaj majmun se dere iz auta " e, aaaaa makni se..." " kaj si tak nesposoban, ee" ... bio neki sudar, malo su ogradili i ekipa slucajno "usla" u njihov ograđeni prostor a ovaj bahato :" aaaa desno, desno, kaj ne gledaš kud hodaš"...
zbilja jad i bijeda.
MITO I KORUPCIJA; HRVATSKA POLICIJA!
Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 23:33 Razlog: ma nešt' sam sjeb'o
nisam gledao, zaboravio, a mislio sam da malo vidim šta se događa u Zagrebu
vjerujem da su policajci ipak malo oprezniji u ponašanju kad znaju da ih se snima, mislim da nisu opušteni ko svaki dan
jel ima tko snimku današnje (prve u Zgb.) serije ?
Lik iz kvarta je u njoj![]()