| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi policijska patrola dr,sezona! u Kultura i Zabava forumu; danas mi je doslo razbit tv kad sam ono gledo!! neznam kako se zovu ona 2 celava idiota,ali ono ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,472
![]() ![]() ![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! danas mi je doslo razbit tv kad sam ono gledo!! neznam kako se zovu ona 2 celava idiota,ali ono sta oni rade i ovi jos stave na tv...pa to je sramota! onom liku na motoru napisu 2tis kn,lik samo sta ne place,i moli ga,mater bolesna,cace nemam,samo ja radim,placa 4tis kn,placam stan....i drot se jos sjeti,eh da zaboravio sam ti napisat kacigu...to je jos 700kn...i vrijedjaju momka,ponasaju se koda su neznam ni sam sta...i onda opet 2 ista intelektualca nose kameru,i ispadne mu iz ruke na pod...i kasnije snima sa kamerom i prolazi čovjek točno po ograničenju,a ovaj cajo viče auuuu šteta!! ma sta je steta....jednostavno nemogu vjerovat sta sam vidio!toliko bahatosti,prepotencije,vrijeđanja ljudi,nesto kao "kako to prelazite cestu ko stoka" ??? pa čovječe ti si tu da pomogneš ljudima,budeš im na usluzi,a ne ih vrijeđaš,i svršavaš na tome kome ćeš vecu kaznu napisati uz komentar,"pa radiš za kaznu,i primaš plaću,tako ćeš ju i platiti"!! sramotaaaa A.C.A.B
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: policijska patrola dr,sezona! ja sam isto gledao i nisam modao vjerovat, sramota živa, nemože se ni očekivat ništa više kad je i Kirin bio seronja nad seronjama, a o ono jučer kad su išli na mjesto događaja, ovaj vozi a onaj drugi kreten stišće trubu i viče ajde ajde prva druga gas gas ![]() ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! ispali su majmuni prve klase,ako su ova dvojica kao primjer e onda jadna smo mi država do bola.. jad i čemer,mito i korupcija,toliko bahatosti prepotencije u po ure nisam odavno vidio,a kirin na čelu ![]() stvarno ispada istinita ova parola A.C.A.B. ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! ima gdje download te prve epizode iz Zgb?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 521
![]() ![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! Pa na RTLu se vrti,naci da ce sigurno bit barem 2-3 reprize.... @topic, gledo sam malo ono u splitu, isto su glupi ispali,a i nije nesto pretjerano realno,dam se kladit da su ta 2 glumci....
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 20:18. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.