Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi policijska patrola dr,sezona! u Kultura i Zabava forumu; serija zanimljiva... glumci debili..... 'ebo im ja mamu plavu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 11:48   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni
Re: policijska patrola dr,sezona!

serija zanimljiva... glumci debili..... 'ebo im ja mamu plavu
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 19:13   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

djeco učite od policije,policija je primjer u zajednici
večeras je policajac izjavio jednom momku kojeg je zaustavio da trkelja gluposti,neznam jeli se ovako piše...
dakle djeco kad vas učiteljica pita nešta a vama se to gradivo učini nepozanto ili suvislo tada svojoj učiteljici recite da trkelja gluposti jer ste taj vokabular naučili na tv-u od primjerenog policajca..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 05:37   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-07
Godina: 22
Poruka: 86
seljobeljo se izdvaja iz mase

užas koje su to karikature...prvo sam si mislil da su namjerno stavili ta dva idiota, onak za kolektivan sprd, al ko bi se tog sjetio? nema veze, bitno da su na TV-u
seljobeljo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 05:44   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 22
Poruka: 57
okej se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku okej

ono danas.. čovijek gol sjedi i nema pojma zašto, jedan krvave glave na klupi moli da ga se ne odvede u zatvor opet.. i kako bi objasnila dečkima u plavom pojavljuje se, naravno, kraljica noći lokalna prostitutka..(radi sve za bocu loze) koja me kao dijete zabavljala vicevima o policajcima ...i sve to prekoputa mog ulaza..
okej je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 18:02   #25 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
Danas su takvi bili na televiziji. bahati u pi*** materinu.
ekipa se vozi, ne radi ima sirena a ovaj majmun se dere iz auta " e, aaaaa makni se..." " kaj si tak nesposoban, ee" ... bio neki sudar, malo su ogradili i ekipa slucajno "usla" u njihov ograđeni prostor a ovaj bahato :" aaaa desno, desno, kaj ne gledaš kud hodaš"...
zbilja jad i bijeda.

MITO I KORUPCIJA; HRVATSKA POLICIJA!
gledao sam taj put. pa gdje su našli tog policajca degenerika?
Razgovara se sa ljudima i pretpostavljenima ko da je sišao s planine.Treba mu dat bonton i riječnik u ruke a ne značku.
sramota za hrvatsku policiju.
Oni splićani su mi čak bili i simpatični.
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 09:13   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

humoristična serija s elemntima akcije....

ustvari tužno kaj je to stvarno.. više liči na parodiju!

a onaj jedan, kak mi glas ima ko knjaz... lol
al kak si oni dopuštaju ponašat pred kamerama.. ajme
mož mislit kak onda to izgleda dok nimalo ne paze kaj kako rade i govore!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 20:02   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
humoristična serija s elemntima akcije....ustvari tužno kaj je to stvarno.. više liči na parodiju!
potpisujem
onaj jedan prometni policajac mi je moćan,tip je toliko glup da uvik traži kapu po autu kad triba van izaći
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113