| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi policijska patrola dr,sezona! u Kultura i Zabava forumu; serija zanimljiva... glumci debili..... 'ebo im ja mamu plavu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! djeco učite od policije,policija je primjer u zajednici ![]() večeras je policajac izjavio jednom momku kojeg je zaustavio da trkelja gluposti,neznam jeli se ovako piše... dakle djeco kad vas učiteljica pita nešta a vama se to gradivo učini nepozanto ili suvislo tada svojoj učiteljici recite da trkelja gluposti jer ste taj vokabular naučili na tv-u od primjerenog policajca.. ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! užas koje su to karikature...prvo sam si mislil da su namjerno stavili ta dva idiota, onak za kolektivan sprd, al ko bi se tog sjetio? nema veze, bitno da su na TV-u |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter | Re: policijska patrola dr,sezona! ono danas.. čovijek gol sjedi i nema pojma zašto, jedan krvave glave na klupi moli da ga se ne odvede u zatvor opet.. i kako bi objasnila dečkima u plavom pojavljuje se, naravno, kraljica noći lokalna prostitutka..(radi sve za bocu loze) koja me kao dijete zabavljala vicevima o policajcima ...i sve to prekoputa mog ulaza.. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: policijska patrola dr,sezona! Citat:
Razgovara se sa ljudima i pretpostavljenima ko da je sišao s planine.Treba mu dat bonton i riječnik u ruke a ne značku. sramota za hrvatsku policiju. ![]() Oni splićani su mi čak bili i simpatični.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: policijska patrola dr,sezona! humoristična serija s elemntima akcije.... ustvari tužno kaj je to stvarno.. više liči na parodiju! a onaj jedan, kak mi glas ima ko knjaz... lol al kak si oni dopuštaju ponašat pred kamerama.. ajme mož mislit kak onda to izgleda dok nimalo ne paze kaj kako rade i govore!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

...i sve to prekoputa mog ulaza..