Briga me, neka pišu šta god hoće.
Raspravljate o temi Pročitajte i potpišite peticiju u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo šaljem vam jednu online peticiju pa nebi bilo zgorega da je potpišete ako se slažete: Zelimo ispriku HRT-a Petition ...
Zadnji Uredio pkalajzic : 14-08-09 u 16:44
Briga me, neka pišu šta god hoće.
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Najbolji su mi komentari finih i pristojnih torcidaša koji su se našli uvrijeđeni napisanim tekstom. Znači ako je on takav kakav je, vi ste majčine dušice. Samo navijačke strasti i ništa drugo!
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
O čemu vi pričate dragi uvrijeđeni ajdukovci, koga je on vrijeđao???? Hrvate???Jeste vi normalni????
Pa čemu vi pričate, u tekstu se spominje torcida i nitko drugi, čovjek se sarkastično osvrnuo na tu sramotnu predstavu torcide na treningu, sramotno je da pišete da se mogu naći uvrijeđeni svi Hrvati, , sramotno je i to da ta ista prepametna torcida koja je dobila pendrecima po leđima u žilini, koja nosi rasističko znakovlje i zastave na tribine, koja huka tamnoputim igračima dinama, da ona ide igračima dijeliti lekcije i poredavati ih kao zarobljene logoraše, pa čovjek upravo o tome piše da se ta sramotna i degutantna praksa koja još nije zapamćena u povjesti nogometa pomalo uvodi u taj grad i taj klub. Pa to jedino ima u Splitu i nigdje drugdje, uostalom zato i je hajduk u banani kao i država, a sve zbog takvih i sličnih maloumnih razmišljanja...![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.