Raspravljate o temi Propala Digitalizacija Hrvatske? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Iako bi analognu TV trebali 'ugasiti' već 1. siječnja 2011., teško je povjerovati da će građani već tada gledati digitalnu, ...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Radi šta hoćeš.
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ma sve 5 emp...nisam mogao naci pdf televizija![]()
![]()
voli ti on to radit
kod nas sve propada jbt.. koja država...![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
A sad će se i oni vadit na recesiju.
A o postavljanju dodatnih odašiljača da ne pričamo...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Ma iskreno me i nije briga...imam onih par hd programa na max tv, a ostalo skidam sa compa tako da malo i gledam tv...
A pricekaj da dignu jos para sto mogu ovako, pa ce opet radit isti posa za jos para![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
pa u nekim EU zemljama ljudi si sami potpuno financiraju digitalizaciju... ali kod nas je dosta nepismenih koji ne bi znali što kupit... a druga razina nepismenih je ona koja ni taj bon neće znat iskoristit
digitalizacija? prerano
koje podcjenjivanje...
pa ako ne bi znala baka poštelat, sigurno ima unuka ili sina koji se u to donekle kuži.
jebote, 50% građana služi se internetom, zašto bi ovo bilo prerano?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.