| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Reklame u Kultura i Zabava forumu; E ja sam zamislio da tu stavljate sve pizdarije koje ste vidli na neakvoj reklami- ono di su zeznuli u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 468
![]() | E ja sam zamislio da tu stavljate sve pizdarije koje ste vidli na neakvoj reklami- ono di su zeznuli u montazi............. evo primjer: Ona reklama za Chappy psechu hranu- ste vidli da kad pes skoci luster kasni----- snimite kad bude na telki--- tocno se vidi kak frajeri kaj vuku luster kasne..... ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: !!!! Reklame !!!!!! Citat:
da kasni!Jao glupost!![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: !!!! Reklame !!!!!! pa mislim ke ti u zivotu nisi vidio ni jednu reklamU??? i ja ne gledam reklame samo..................... al ono pa pogledas, vidis, nasmijes se i to........ ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: !!!! Reklame !!!!!! pogledajte reklamu na novoj--tam di se reklamiraju one vijesti njihove------1-ono di su baba i deda- telka je tak pojacana da se ne cuju medjusobno! 2-----di je familija na okupu----pogledajte facu od one zenske na kraju koja drzi sok----- i trece---ona reklama za t-mobile-tamo di onaj frajer na pocetku kaze "EJ!" cuje se koda frajer prdi!!!! ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: !!!! Reklame !!!!!! evo sad sam vidio onu s Tv prodaje-s lampama na potezanje--neznam oce ovo bit smjesno--al ona baba koja silazi niz stepenice-- pali svijetlo na kraju kad je vec sisla-------pa da ne vidi raspala bi se vec?????? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: parodije, reklame |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.

da kasni!Jao glupost!
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!